Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΑΜΣ Βατανιακός - Συγχαρητήρια στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου για την άνοδο!


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΜΣ Βατανιακός, συγχαίρουν τον ΣΦΚ Πιερικός για την άνοδο στην Football League, την ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου για την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία και φυσικά όλες τις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 - 2020.
Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της ΕΠΣ Πιερίας και ιδιαιτέρως στον πρόεδρος της κ. Αστέριο Τόκα, για τις άοκνες προσπάθειες τους ως πρός την άρτια διοργάνωση των πρωταθλημάτων, ακόμη μιας αγωνιστικής περιόδου.

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες και blogs του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου, θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους, πως στη μακρόχρονη και ένδοξη ιστορία της ομάδος μας, σε όποια κατηγορία κι άν αγωνίσθηκε αυτή, ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε δόλιες πρακτικές και μεθοδεύσεις καθώς αυτό αντίκειται στο ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς, τους φιλάθλους, τους υποστηρικτές και χορηγούς μας, τους ποδοσφαιριστές και προπονητές, καθώς και όσους πίστεψαν και συνέφεραν στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία.
Το Δ.Σ. 
Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου