Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Πρόταση ΟΦΗ για απλωμένο κόσμο σε κάθε σημείο των κερκίδων


Η κρητική ΠΑΕ ήταν η μοναδική που κατέθεσε αίτημα για κόσμο με... μέτρο στις εξέδρες τη φετινή, αλλά και την επόμενη σεζόν, ώστε να μετριαστεί η ζημιά για τις ομάδες.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Πουρσανίδης κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας μέσω τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ., πρότεινε να γίνουν τόσο τα πλέι οφ, όσο και οι αγώνες της επόμενης σεζόν με 20% κόσμο στις εξέδρες του κάθε γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ ήταν μάλιστα η μοναδική ομάδα που κατέθεσε πρόταση για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

«Ας το προτείνουμε για τα playoffs ώστε να μπει η βάση για τη νέα σεζόν. Σκεφτείτε την εικόνα που θα βγάλει η Ελλάδα σε όλες τις άλλες χώρες. Γήπεδα με κόσμο, έστω και με αποστάσεις, άλλα σε όλες τις θύρες των γηπέδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Να προσθέσουμε από εκεί και πέρα ότι από τους Κρητικούς προήλθε και η πρόταση, που τελικά υιοθετήθηκε από τη Λίγκα, για να ζητήσουν οι ομάδες ποσοστό από το Στοίχημα.

Από εκεί και πέρα πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη ήταν επίσης να γίνει άμεσα συζήτηση με τη NOVA για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της, σε περίπτωση που γίνουν τα πλέι οφ. Σχετικά με το θέμα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, αυτό που, μεταξύ άλλων, είπε ο ΟΦΗ είναι ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες».
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου