Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Έμειναν Άρης και Σταθμός - Επικύρωση βαθμολογιών

ΕΠΣ Πιερίας – Επικύρωση Βαθμολογιών αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Οι ομάδες που αλλάζουν κατηγορία για την ερχόμενη περίοδο.

Νέα Έφεσος, Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας σε συνεδρίαση της την Παρασκευή 22 Μαίου 2020, αποφάσισε ομόφωνα την Επικύρωση των βαθμολογιών στα Πρωταθλήματα όλων των τοπικών κατηγοριών (Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας), καθώς και την οριστική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Υποδομών, σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ (33/29-04-2020), για λήξη των όλων των Πρωταθλημάτων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και επικύρωση της οριστικής κατάταξης των ομάδων σε όλα τα Πρωταθλήματα, με βάση την βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε κατά τη διακοπή τους.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν βάσει των προβλεπόμενων στην υπ’ αριθ. 275/45 23.4.2020 τροπολογία, που ψηφίστηκε στις 24.04.2020 από την Βουλή των Ελλήνων εντασσόμενη στο νομοσχέδιο με τίτλο: ‘’Κύρωση της από 30.3.2020 Π.Ν.Π. Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις (A΄ 75) και άλλες διατάξεις’’».

Κατά τα ανωτέρω στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας,

Από την Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ προβιβάζεται στην ανώτερη (εθνική) κατηγορία ο ΕΘΝΙΚΟΣ Νέου Κεραμιδίου.

Υποβιβάζονται στην Β’ κατηγορία δύο ομάδες. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σβορώνου και ο ΜΥΤΙΚΑΣ Λεπτοκαρυάς.

2. Από την Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία (Α’) τέσερις ομάδες.
Οι ΠΥΔΑΪΚΟΣ 2017, ΑΕΤΟΣ Καταλωνίων, ΑΜΣ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ και ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006.

Υποβιβάζονται στην Γ’ κατηγορία δύο ομάδες. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ Ρυακίων και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μακρυγιάλου.

3. Από την Γ΄κατηγορία της ΕΠΣ προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία (Β’) τρείς ομάδες.
Οι ΕΛΠΙΣ Ανδρομάχης, ΟΛΥΜΠΟΣ Αγίου Σπυρίδωνα και ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου.

Ο αριθμός των ομάδων που υποβιβάζεται στις αμέσως επόμενες κατηγορίες δεν θα επηρεαστεί από οποιαδήποτε απόφαση (της ΕΠΟ), για την διάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως ανεξάρτητα σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο ο ΔΙΑΣ Δίου, αυτό δεν επηρεάζει πλέον τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται στις τοπικές κατηγορίες, κατά την τρέχουσα περίοδο.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας                    Δημήτριος Β. Τσακνάκης

3 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά η επς κρατά τα προσχήματα και με διακριτικότητα διατηρεί και ευνοεί τις ομάδες που επιθυμεί , συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στην ΕΠΣ! Άλλη μια φορά απέδειξε πως δεν επηρεάζεται και δεν χρηματίζεται. Αυτό το αδιάφθορο και αδιάβλητο ποδόσφαιρο θέλουμε! Ευτυχώς αμπαρωσαμε όλες τις τρύπες και μας πέσει καμία ομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω αυτή τη φορά να περάσει το σχόλιό μου. Απλώς θέλω να δώσω τα εύσημα μου στην ΕΠΣ για την αμερόληπτη διαδικασία που ακολουθήθηκε για τους προβιβασμους και υποβιβασμούς των ομάδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή