Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πιερικό - Απόλαυσα το περσινό ταξίδι ανόδου αλλά πλέον αποχωρώ...


Μια απο τις καλύτερες αγωνιστικές χρονιές που έζησα με τον Πιερικό εδώ και 35 περίπου χρόνια που ζώ και απολαμβάνω αυτό τον τεράστιο σύλλογο στα εύκολα και τα δύσκολα, ήταν αυτή της περσινής περιόδου. Κι αυτό γιατί η ομάδα προχώρησε. Μετά απο μια πολύ δύσκολη και τυραννική για τον σύλλογο περίοδο, ο Πιερικός ξέφυγε απο τις λάσπες της Γ΄Εθνικής και μπήκε σε μια νέα τροχιά, η οποία τον επαναφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Εδώ θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όσους κράτησαν την ομάδα με τις όποιες δυσκολίες αποδεδειγμένα υπήρχαν. Το εύκολο είναι να καταδικάσεις και ...έξω απο τον χορό να πείς και τα δικά σου τραγούδια.
Πάντα έτσι γινόταν.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν πλάτη και στήριξαν την ομάδα στις δύσκολες και απαξιωτικές εποχές της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της Πιερικής ιστορίας γιατί στα δύσκολα και όταν ΟΛΟΙ έβρισκαν λόγους να την κάνουν με "ελαφρά πηδηματάκια", αυτοί έβαζαν τα χρήματα, το τρέξιμο, την καρδιά και την υπομονή τους, ώστε ο σύλλογος που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ να επιβιώσει και να παραμείνει ελκυστικός μέχρι σήμερα.
Στα "πέτρινα" και απαξιωτικά χρόνια, αυτοί κατάφεραν να κρατήσουν το λάβαρο με το Π υψωμένο ψηλά και να το βρούμε εμείς να το πάμε ακόμη ψηλότερα!!

Είμαι πολύ τυχερός και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με ήθελαν κοντά τους για να στηρίξω την επαναφορά του ιστορικότερου ποδοσφαιρικού σωματείου της περιοχής μας, στην κανονικότητα. Και στον χώρο που δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται.

Πλέον η συμμετοχή μου δεν έχει καμία απολύτως σημασία στο νέο Δ.Σ. το οποίο θα εκλεγεί για να συσταθεί η ΠΑΕ Πιερικός. Πλέον χρειάζεται οικονομική στήριξη η ΑΕ της ομάδας μας και προσωπικά δε θέλω να το παίζω μάγκας στις πλάτες αλλωνών που θα βάζουν τα χρήματα τους, για να το παίζω παράγοντας εγώ.

Ειλικρινά δε τα έχω ανάγκη αυτά!! Ούτε πιστεύω ότι η συμμετοχή μου πλέον έχει καμία αξία, γιατί γενικώς δεν είμαι ο άνθρωπος που μου αρέσει απλά να ...βολεύομαι.
Είμαι πάνω απο 30 χρόνια στον αθλητικό χώρο και ξέρω να σέβομαι ανθρώπους και καταστάσεις.

Εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου η ιστορική μας ομάδα να βρεί το δρόμο της και να προχωρήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Παραμένω δίπλα στον σύλλογο με όποιο τρόπο μπορώ και στηρίζω τον σπουδαιότερο άνθρωπο που γνώρισα και έχω φίλο απο μικρό παιδί γιατί αποδεικνύει με έργα και όχι και με λόγια, ότι κρατάει το λόγο του και είναι αρσενικός στις δεσμεύσεις του.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο Πιερικός αλλάζει σελίδα!
Παίξαμε μαζί στον Πιερικό πιτσιρικάδες και ξέρω πόσο αγαπάει και πονάει αυτή τη φανέλα!

Δημαρχάρα μου, Κώστα μου φίλε και αδερφέ,  ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα στο πλευρό σου!!!

Καλή επιτυχία ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Μπάμπης Πεΐδης
Πρώην μέλος Δ.Σ ΣΦΚ Πιερικός
Μέλος Δ.Σ. Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου