Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Έργα καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
«Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλευρό των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, υλοποιούν σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα, που συνδέονται με την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους»

Συνεχίζεται ο καθαρισμός ρεμάτων, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.
Αυτοψία σε ένα ακόμη αντιπλημμυρικό έργο, διενήργησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα, κ.  Γεώργιο Μιχαλήτσιο.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, επιθεώρησε τις εξελισσόμενες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο ρέμα του Ξηρολακίου, που θα απελευθερώσουν τη διατομή του και θα αποτρέψουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, επενδύοντας στην πρόληψη και προστατεύοντας τους πολίτες και τις περιουσίες τους, στηρίζουν τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, έχοντας ως συμμάχους στο παραχθέν έργο τους Προέδρους τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου