Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Στέφανος Μπιτόπουλος για πρόεδρος! Βασίλης Λάμπρου και Σάκης Πριόνας στο Δ.Σ της ΠΑΕ!


Ξεκίνησαν οι επαφές, με πυρετώδεις διαβουλεύσεις, διεργασίες και «ζυμώσεις» για την επόμενη μέρα του Πιερικού διοικητικά, με φόντο τη δημιουργία ΠΑΕ, ενόψει της επιστροφής σε επαγγελματικές κατηγορίες (είτε φετινό μοντέλο Φούτμπολ Λιγκ, είτε αναδιαρθρωμένη Β΄ Εθνική δυο ομίλων).

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, παραμένει αρωγός των προσπαθειών, με τους Γιάννη Συμεωνίδη (μετείχε ως εκπρόσωπος της ομάδας στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των "8") και Γιάννη Λαζαρίδη να παραμένουν πολύ ενεργοί, μπροστάρηδες και κινώντας ουσιαστικά τα νήματα.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο Δ.Σ., με στόχο κυρίως την ενδυνάμωση και την έλευση νέων μελών.

 Προ των πυλών για «είσοδο» στα κοινά των «μελανόλευκων» δείχνουν ορισμένοι επιφανείς Κατερινιώτες επιχειρηματίες, όπως οι Στέφανος Μπιτόπουλος (περιφερειακός σύμβουλος, δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες για να αναλάβει την προεδρία), Βασίλης Λάμπρου (ξενοδοχειακές μονάδες) και Αθανάσιος Πριόνας (χαρτοβιομηχανία), ενώ ίσως ακολουθήσουν και άλλοι.

Στον αντίποδα, αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα ο φετινός πρόεδρος, Γαβριήλ Κωνσταντινίδης.
Πηγή: soccerpractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου