Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και ευτυχίας! - Ευχαριστήριο


ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η πιο επιτυχημένη χρονιά του συλλόγου μας, στα εξήντα εννέα χρόνια λειτουργίας του, τελείωσε και μας άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Από την μία, το γεγονός πως το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε με το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή, αλλά με την αναγκαστική απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., μας βρήκε με ένα συναίσθημα αμηχανίας.
Από την άλλη όμως η αναγνώριση όχι μόνο από τον φίλαθλο κόσμο του νομού μας, αλλά και από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες των αντίπαλων ομάδων, ότι δικαίως βρισκόμασταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ, μας πλημυρίζει με συναισθήματα χαράς, ικανοποίησης και ευτυχίας.

Την μοναδική αυτή επιτυχία, που συνδυάζεται με το δικαίωμα να αγωνιστούμε την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία την αφιερώνουμε στον εμπνευστή αυτής της προσπάθειας. Στον Πρόεδρο μας, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ ΜΠΑΜΠΗ. Σε έναν άνθρωπο που από την πρώτη χρονιά που ασχολήθηκε διοικητικά, πίστεψε πως κάποια στιγμή θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα ανεβούμε στην Γ’ Εθνική. Και στην πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του, η ομάδα του, κατάφερε αυτό που οραματίστηκε.  Ο Πρόεδρος μας, μετά από αρκετούς μήνες απουσίας, πλέον είναι κοντά μας και εμείς το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του αφιερώσουμε αυτή την επιτυχία.       
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ κύριο Στέργιο Τόκα, καθώς και τους συνεργάτες του (Ε.Ε., εργαζόμενους, και όλα τα μέλη των επιτροπών) για την αρτιότερη, μέχρι τώρα, διοργάνωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλου. Τον Σύνδεσμο Διαιτητών και τα μέλη του για τις διαιτησίες τους. Τους αθλητικογράφους για την κάλυψη των αγώνων. 

Κλείνοντας, ευχαριστούμε από καρδιάς, τους προπονητές Ηλία Μπαζάκο, Σωτήρη Ζιώγα και Λάμπη Κουτσικανίδη, τους ποδοσφαιριστές μας, έναν έναν ξεχωριστά, που με την μεθοδικότητα και την αγωνιστικότητα τους χάρισαν στον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, την μεγαλύτερη μέχρι τώρα, επιτυχία της ιστορίας του. Τους φιλάθλους μας, για την συνεχή υποστήριξη τους.
Τέλος θέλουμε να υποσχεθούμε, πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, την νέα χρονιά ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ’ Εθνική, ώστε να τιμήσουμε όχι μόνο την ιστορία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, αλλά και το ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Το Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου