Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης


Συνάντηση εργασίας, με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου, πραγματοποίησε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά,  στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ.κ., Θεόδωρο Τόνα, Φώτη Δρούγκα, Χρυσούλα Τσιρώνη και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν.Κ., κ. Μανώλη Φωτιάδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, παρουσίασε σειρά έργων και δράσεων, που εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε.Πιερίας έτους 2020 (κατασκευή ελικοδρομίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και επίκειται η ένταξη έργου για την αποπεράτωση πτέρυγας κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης) καθώς και στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  που εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την κάλυψη ενδεχομένων αναγκών.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, επεσήμανε, ότι, ο εκσυγχρονισμός και  η αναβάθμιση των  υποδομών, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών του νοσοκομείου, με σκοπό την  εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την  παροχή ποιοτικών υπηρεσιών  στους ασθενείς, αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Η κ. Σοφία Μαυρίδου, εξέφρασε εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, για την αποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, παράλληλα με άλλα περιστατικά που  κατέφθαναν στο νοσοκομείο.

Στο τέλος της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε, η αγαστή συνεργασία και η προσπάθεια που καταβάλλεται, για την ενίσχυση των υποδομών και των υπηρεσιών του  νοσοκομείου, προς όφελος των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου