Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση


"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ"ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM- #Πρώτη_Γραμμή
Καθημερινά, Δευτέρα - Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στην "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" της επικαιρότητας.

Την Πέμπτη 7 Μαΐου:

- Στις 11:00, ο παγκοσμίως διακεκριμένος καλλιτέχνης από την Κατερίνη ΠΑΡΙΣ ΤΣΕΝΙΚΟΓΛΟΥ, πιανίστας – συνθέτης, μιλά για την προσωπική του διαδρομή από το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης, στο Μόναχο και Σάλτσμπουργκ αλλά και τα ρεσιτάλ και τις διακρίσεις ανά τον κόσμο. Στην περίοδο της καραντίνας επέστρεψε στην Κατερίνη για να είναι δίπλα στην οικογένειά του και συνέθεσε το τραγούδι «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», το οποίο ερμηνεύει η επίσης ταλαντούχα Ζωή Μισέλ Μπακίρη.

- Στις 11:30, ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ, Οικονομολόγος – Λογιστής, σχολιάζει τις δυσοίωνες προβλέψεις της Κομισιόν για την οικονομική ύφεση της Ελλάδας που θα αγγίξει το 9,7. Επίσης, αναλύει και σχολιάζει τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων – ανέργων και δίνει συμβουλές προς όλα τα νοικοκυριά.

- Στις 12:00, με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΜΑΝΤΖΑ, δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, σχολιάζουμε την τοπική επικαιρότητα, τη διαμαρτυρία των επαγγελματιών εστίασης στην Κατερίνη, την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και το καμπανάκι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον κίνδυνο επιστροφής σε συνθήκες καραντίνας αν οι χώρες δεν δείξουν μεγάλη προσοχή στη χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό. 

- Στις 12:30, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δ. Κατερίνης, σχολιάζει την επικαιρότητα και ενημερώνει για τα έργα και τις προτεραιότητες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

- Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση
Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου
Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 12:00 – 24:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου