Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ και οι άλλοι 7 πρωταθλητές: «Ζητάμε ενοποίηση δυο κατηγοριών για Β΄ Εθνική δυο ομίλων»


Δεύτερη τηλεδιάσκεψη «έτρεξε» για τους 8 πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής, δια των εκπροσώπων τους, ζητώντας αποκατάστασή τους, με άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες και κάνοντας λόγο «για γενναία μέτρα της Πολιτείας, στην κατεύθυνση μεγάλων αλλαγών».

Οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής ζητούν πιο ειδικά αναδιάρθρωση και διεύρυνση της νέας Β΄ Εθνικής σε δυο ομίλους (Βορρά-Νότο), με γεωγραφικά κριτήρια.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση των Πανσερραϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Πιερικού, Ποντίων Κοζάνης, Καλλιθέας, Ρόδου, Αστέρα Βλαχιώτη και Επισκοπής:

«Λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την πανδημία και λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί θετικά για την πλήρη αναγέννηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θεωρούμε πως είναι συγκυριακά εφικτό να προχωρήσει η πολιτεία σε γενναία μέτρα στην κατεύθυνση μεγάλων αλλαγών.

Εμείς που αποτελούμε την ομάδα των οκτώ πρωταθλητριών της Γ’ Εθνικής, συνεχίζουμε επαφές και συναντήσεις.

Μέχρι την Παρασκευή θα προετοιμάσουμε την τεκμηριωμένη πρόταση μας για να λάβουν γνώση όλες οι ομάδες των επίμαχων σημερινών κατηγοριών που εμείς ζητούμε να ενοποιηθούν στην νέα Β’ Εθνική των δύο ομίλων».
Πηγή: soccerpractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου