Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Η Μαρτίου της 2ης συνεχόμενης ανόδου με τους πιτσιρικάδες της σε πρώτο ρόλο!


Στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένας απο τους σπουδαιότερους τρόπους για να εξασφαλίσεις και να βγάλεις σίγουρα και ασφαλή συμπεράσματα.

Για τον λόγο αυτό η 25η Μαρτίου παρουσιάζει με αριθμούς συμμετοχών και γκολ, τον ...καθρέπτη της περσινής περιόδου ανόδου, απο την Β΄στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
Τα νέα παιδιά, οι πιτσιρικάδες των 14άρων, 15 και 16 ετών, πήραν σημαντικότατο χρονο συμμετοχής στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας του συλλόγου και η πορεία τους δείχνει πως τα καλύτερα έρχονται μέσα απο αυτήν την διαδικασία.


Αρκεί να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, την προσπάθεια με ευλάβεια και υπομονή χωρίς να νομίζουν ότι έφτασαν κάπου ή πέτυχαν κάτι. Ο δρόμος της καταξίωσης είναι μακρύς, ανηφορικός και δύσκολος. Στο τέλος χαμογελάνε αυτοί που είχαν μεγαλύτερη θέληση, διάθεση και επέμειναν περισσότερο γι αυτό και ξεχώρισαν απο τους άλλους.
Βασική προϋπόθεση η διάκριση και στην κοινωνία, με την καλή παρουσία στο σχολείο να παραμένει υποχρεωτική.

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τις παρουσίες των παιδιών της Μαρτίου μέσα απο αριθμούς:
Σε 22 επίσημα παιχνίδια  έχουμε:

Χασάπης Θάνος (2004) 19 συμ. 5 γκολ

Φωκαΐδης Νίκος (2004) 14 συμ. 2 γκολ

Ζουκάν Δημήτρης (2005) 13 συμ.

Πατσιοδήμος Θανάσης (2005) 11συμ. 1 γκολ

Σαριγιαννίδης Λάζαρος (2004) 9 συμ. 1 γκολ

Γκούτζας Κων/νος Τερματοφύλακας (2005) 1 συμ.

Παυλίδης Αλέξανδρος (2000) αποκτήθηκε τον Ιανουάριο 4 συμ. 1 γκολ



Όλα αυτά, σε ομάδα που πρωταγωνίστησε στο Β΄ τοπικό και ήταν 5 βαθμούς από την κορυφή,  πετυχαίνοντας απίστευτες νίκες απέναντι σε πρωτοπόρους και έχοντας στη σύνθεση της 15χρονα παιδιά!!

Μάλιστα Χασάπης και Σαριγιαννίδης είχαν συμμετοχή σε πολλά παιχνίδια και στην Γ΄ κατηγορία και ως εκ τούτου παρά το ότι αγωνίζονται μόλις 2 χρονιές σε ανδρικό τμήμα, μετράνε 2 συνεχόμενες ανόδους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου