Κυριακή 24 Μαΐου 2020

25η Μαρτίου - Μπάρμπεκιου στους παίκτες - Οργάνωση για τη νέα χρονιά! (φωτο)


Μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα και μέσα στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει γενικότερα το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα στον παγκόσμιο χάρτη, οι άνθρωποι της 25ης Μαρτίου μάζεψαν τους ποδοσφαιριστές τους στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούν και πάλι απο κοντά μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα, να συζητήσουν μεταξύ τους και να γευθούν τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασε γι αυτούς ο πρόεδρος του συλλόγου και εξπέρ στο είδος, Λεωνίδας Μακρίδης.

Η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Αρχικά βρίσκεται στο επίπεδο των επαφών για τους παίκτες που θα παραμείνουν και θα πλαισιώσουν το αγωνιστικό τμήμα και στη συνέχεια αυτό της αγωνιστικής δράσης το οποίο βέβαια θα αργήσει αφού όλα είναι ρευστά ακόμη για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Η 25η Μαρτίου μετά την 2η συνεχόμενη άνοδο, θα αγωνιστεί στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας με το σκεπτικό και τη φιλοσοφία των ανθρώπων του συλλόγου να παραμένουν ίδια. Την αξιοποίηση του υλικού που έρχεται απο τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας,  με πολλά νέα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια και έμπειρους παίκτες που θα έχουν την ικανότητα να υποστηρίξουν αυτό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου