Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

Πέτρος Αναστασιάδης - Αποχωρώ απο την προεδρία της ΑΕ Περίστασης. Εκλογές στις 10/6


Έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων επι προεδρίας του έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Περίστασης Πέτρος Αναστασιάδης, ο οποίος γνωστοποίησε την αποχώρηση του απο το Δ.Σ. του συλλόγου και την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος.

Είπε λοιπόν στο Pieriasport:

"Μετά απο 3 όμορφα χρόνια στην ομάδα της ΑΕΠ, αποφάσισα να παραιτηθώ απο την προεδρία του συλλόγου. Ο λόγος είναι η έλλειψη χρόνου αλλά εννοείται ότι παραμένω δίπλα στην ομάδα αλλά πλέον όχι σαν ηγετικό διοικητικό στέλεχος.  Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τις επιχειρήσεις και όλους όσους ήταν δίπλα σε εμένα και την ομάδα τα 3 αυτά τελευταία χρόνια. 

Στις 10 Ιουνίου έχουμε εκλογές στα γραφεία της ομάδας. Αυτό για τους ενδιαφερόμενους.

Φεύγω ύστερα απο 3 χρόνια και γι αυτούς που γνωρίζουν απο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να κάνω μια αναφορά σε αυτά τα οποία πραγματοποιήσαμε. Μιας και η ουσία του ποδοσφαίρου αυτού, δεν είναι μόνο να φτιάχνεις μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί αποκτώντας παίκτες για να παίξουν μπάλα κάνοντας την διαφορά αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα, πολύ σημαντικά και απαραίτητα για να λειτουργήσει ένας σύλλογος και ένα ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Καταφέραμε να διατηρήσουμε την ομάδα στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας με αρκετά δυναμική παρουσία, ανεβάσαμε των αριθμό των μικρών ποδοσφαιριστών στην Ακαδημία μας και αναβαθμίσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις εγκαταστάσεις μας (βάλαμε αυτόματο πότισμα, αγοράσαμε τρακτέρακι για το κούρεμα του γηπέδου, πλυντήριο, στεγνωτήριο για τα ρούχα προπόνησης των παικτών και τις εμφανίσεις της ομάδας, ενώ πραγματοποιήθηκε και μερική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων).
Αφήνουμε σημαντικά εργαλεία σε αυτούς που θα αναλάβουν την ομάδα. Εργαλεία που θα κάνουν το έργο τους πιο εύκολο!"
Πέτρος Αναστασιάδης
Πρώην πρόεδρος ΑΕ Περίστασης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου