Σάββατο 18 Απριλίου 2020

«Καλάθι» αλληλεγγύης & προστασίας από την πανδημία διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης στην κοινότητα των Ρομά


 Τρόφιμα, αντισηπτικά και χαρτικά είδη στον καταυλισμό των Ρομά, διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης στο πλαίσιο της λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού. Τα προϊόντα παρέλαβαν τα μέλη της κοινότητας των Ρομά από τους αντιδημάρχους Γιάννη Συμεωνίδη και Γιώργο Κυριακίδη αντίστοιχα.

Ειδικότερα, διατέθηκαν μεταξύ άλλων ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα διαρκείας, όσπρια, ζυμαρικά, κρεμοσάπουνο, αντισηπτικά (υγρά και μαντηλάκια), χαρτικά είδη κ.α.


Αξίζει  να σημειωθεί, ότι, οι  ενέργειες αυτές έρχονται να προστεθούν στις επαναληπτικές απολυμάνσεις που με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, πραγματοποίησαν στον καταυλισμό των Ρομά, ειδικά συνεργεία που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης, καθώς και στη διανομή 2500 φιαλών νερού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες πόσιμου νερού των κατοίκων.

Τέλος, ο Δήμος Κατερίνης  με κάθε πρόσφορο μέσο προχώρησε σε ενημέρωση  του  πληθυσμού των  Ρομά , σε συνεργασία με  άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, για τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, καθώς και για τα μέτρα αυτοπροστασίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου