Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΠΙΕΡΙΑ - Χωρίς πρόβλημα η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο


Χωρίς πρόβλημα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο της Πιερίας, σύμφωνα με την ενημέρωση της αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου.


Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν χθες βράδυ σε Τρίλοφο, Καστανιά, Ρυάκια, Κολινδρό με τα μηχανήματα αποχιονισμού να ρίχνουν αλάτι. Το ίδιο σκηνικό ήταν και στον άξονα της 13ης Εθνικής Οδούς, από το ύψος των Φωτεινών μέχρι τα όρια του νομού και τον άξονα του επαρχιακού δρόμου Βρύας - Ρητίνης - Ελατοχωρίου - Μοσχοπόταμου, όπως επίσης και στο Ελατοχώρι. Όλη τη νύχτα τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας επιχειρούσαν με έμφαση στα τρία αυτά σημεία.

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Χιόνια έπεσαν χθες το βράδυ και  σε περιοχές του Νομού Λάρισας. Τα φαινόμενα εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ελασσόνας και συγκεκριμένα στους δρόμους προς Κοζάνη, Γρεβενά, Κατερίνη, αλλά και στην περιοχή Λιβάδι. Το ύψος του χιονιού έφτασε περίπου τους 10 πόντους.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Χρήστος Καλομπάτσιος, μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκονται σε ετοιμότητα στα σημεία όπου υπάρχει χιονόπτωση για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα στο εθνικό και περιφερειακό δίκτυο.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου