Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

"ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" - Σήμερα στην εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης


"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ"
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM
#Πρώτη_Γραμμή
 
Καθημερινά, Δευτέρα - Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" της επικαιρότητας.
Την Παρασκευή 10Απριλίου,
- Στις 11:00, εκκίνηση με τον ΜΠΑΜΠΗ ΠΕΙΔΗ, αθλητικογράφο – ραδιοφωνικό παραγωγό του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης.  Ενημέρωση για τις αθλητικές εξελίξεις και τις αγωνιστικές στην Πιερία.
- Στις 11:30, με την ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Αιματολόγο, Διευθύντρια Αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, συνομιλούμε για τις ανάγκες σε αίμα, τα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφάλεια των αιμοδοτών αλλά και μας ενημερώνει για την πανδημία.
- Στις 12:00, με τονΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΟΔΑ,επιχειρηματία / Γενικό Διευθυντή τηςToyotaΑθ. Πόδας α.ε.ε. (εξουσιοδοτημένο Έμπορο της ToyotaΕλλάς στην Κατερίνη), συνομιλούμεγια τη «συμμαχία ευθύνης» της ΚΕΔΕ με την ToyotaΕλλάς και την παραχώρηση οχημάτων στους Δήμους για την κάλυψη των διευρυμένων αναγκών που προκάλεσε η πανδημία στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
- Στις 12:30, με τον ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ, συνομιλούμε για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και τη συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, για τις εξελίξεις που πυροδότησε η πανδημία στις Λειτουργίες των Εκκλησιών, αλλά και για το πρωτόγνωρο φετινό Πάσχα.
Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση
Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου
Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο
http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 10:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου