Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Δέματα Αγάπης απο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης


ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση προσφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας, βρέθηκε για μια ακόμη φορά, δίπλα σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες.

Εθελοντές του τμήματος Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, ενόψει της εορτής του Πάσχα, προετοίμασαν και διέθεσαν 40 Δέματα Αγάπης, με είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που δυσκολεύονται  να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές βιοτικές τους ανάγκες. 


Τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας που προτείνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19, οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ., επανέλαβαν την καθιερωμένη δράση τους, που φέτος πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες  συνθήκες, με στόχο η ελάχιστη συνεισφορά τους να αποτελέσει στήριξη στον αγώνα για την επιβίωση που δίνουν οι οικονομικά  αδύναμοι συμπολίτες  μας υπό τις συνθήκες της πανδημίας.


Στην παραπάνω  δράση του Παραρτήματος Κατερίνης του ΕΕΣ, συνέδραμαν με τις χορηγίες τους επιχειρηματίες του νομού Πιερίας, που είναι πάντα παρόντες σε κάθε κάλεσμα προσφοράς στις ανάγκες μελών της τοπικής κοινωνίας. 
Οι εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, εύχονται σε όλους Καλό και Ευλογημένο Πάσχα, το οποίο φέτος πρέπει να το γιορτάσουμε ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου