Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός - Εξέπνευσε 66χρονος άντρας απο την Κατερίνη


Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Pieriasport, κάνουν αναφορά για τον πρώτο άνθρωπο που κατέληξε και αποτελεί το πρώτο θύμα του κορωνοϊού απο την Πιερία.
Πρόκειται για 66χρονο άντρα απο την Κατερίνη ο οποίος μπήκε με πνευμονία στο νοσοκομείο Κατερίνης και ενώ αρχικά ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του μετά απο την θεραπευτική αγωγή που του έγινε. Μάλιστα όταν κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, του έγινε και το τεστ για τον κορωνοϊό, το πρώτο δείγμα του βρέθηκε αρνητικό.

Ο άτυχος Κατερινιώτης μεταφέρθηκε στη χειρουργική πτέρυγα στην παθολογική και την περασμένη Πέμπτη,  διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και στο νέο τεστ που του έγινε βρέθηκε θετικός. Τα ξημερώματα της Παρασκευής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με έντονα συμπτώματα δύσπνοιας από την Κατερίνη σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης.
Δυστυχώς εξέπνευσε τα ξημερώματα σήμερα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, η οικογένεια του πρώτου ανθρώπου απο την Πιερία που κατέληξε απο την πανδημία, βρίσκεται σε καραντίνα, ώστε να αποφύγουν οι δικοί του την επαφή με άλλους κατοίκους της περιοχής, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος απο αυτούς έχει εκτεθεί και νοσεί απο κορωνοϊο αφού τα τεστ που τους έγιναν ήταν σε όλους αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου