Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Δήμος Κατερίνης - «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» : Συνεχίζει από την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για τις ευπαθείς ομάδες δημοτών


1685 κατ’ οίκον επισκέψεις έως σήμερα

Στα αιτήματα εξυπηρέτησης των δημοτών για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής κατ’ οίκον ειδών πρώτης ανάγκης ανταποκρίνεται καθημερινά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ο Δήμος Κατερίνης μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Οι αυξημένες ανάγκες, οι οποίες σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας ικανοποιούνται, αποτυπώνονται στις 1685 κατ’ οίκον επισκέψεις, στην έκδοση και προώθηση προς εκτέλεση στα φαρμακεία, 811 συνταγών. 
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Από την πρώτη ημέρα της πανδημίας ενισχύσαμε το υποστηρικτικό δίκτυο φροντίδας για τους ανθρώπους μας, τους κοινωνικά ευάλωτους συνδημότες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι, εξυπηρετούνται όχι μόνο οι ενταγμένοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», αλλά και όσοι είναι ηλικιωμένοι, ηλικιωμένες ή όσοι/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Όλοι μαζί, η διοίκηση, τα στελέχη μας, οι εργαζόμενοι του Δήμου και οι εθελοντές μας, συνεχίζουμε και με ευαισθησία, σεβασμό προσφέρουμε ουσιαστικό έργο, σε όλες τις ομάδες πληθυσμού που έχουν ανάγκη».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τις προσπάθειες του Δήμου Κατερίνης με στόχο την ενίσχυση ευπαθών και ηλικιωμένων συμπολιτών στηρίζει και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας συμμετέχοντας στη διανομή των τροφίμων, που προμηθεύεται από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Υπενθυμίζεται, ότι, οκτώ τηλεφωνικές γραμμές στη διάθεση των κατοίκων έχει δώσει ο Δήμος Κατερίνης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2351350499.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου