Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Γιώργος Τακίδης: Με επηρέασε αυτή η κατάσταση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Πιερικό!


Ένας απο τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της φετινής Γ΄Εθνικής, ο νεαρός Γιώργος Τακίδης του Πιερικού, συνομίλησε με το το Pieriasport για την φετινή πορεία της ομάδας του.

Ο ποδοσφαιριστής της Κατερινιώτικης ομάδας, αποτελεί έναν απο τους σταθερότερους σε απόδοση παίκτες και έναν απο τους λόγους που ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας, διαθέτει την καλύτερη άμυνα στους 8 ομίλους της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ας δούμε τι είπε στη συνομιλία του με τον Μπάμπη Πεΐδη:

Πως περνάς αυτές τις μέρες στην Πτολεμαΐδα απο όπου κατάγεσαι?

Αυτές τις μέρες στην Πτολεμαΐδα τις περνάω πιο πολύ με την οικογένειά μου.
Από το σπίτι βγαίνω μόνο για τα αναγκαία και κυρίως για προπόνηση γιατί ακολουθούμε ειδικό πρόγραμμα που μας έχει δώσει η ομάδα.

Επηρέασε έντονα την καθημερινότητα σου αυτή η κατάσταση? Πού νομίζεις περισσότερο?

Η κατάσταση αυτή επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μου και πιο έντονα στον τρόπο που αντιμετωπίζω τους γύρω μου. 
Έχω γίνει πιο επιφυλακτικός και προσεκτικός με τους γύρω μου αποφεύγοντας μέρη με πολυκοσμία.

Ο Πιερικός πρωταθλητής τη φετινή περίοδο. Πιστεύεις δίκαιη αυτή η εξέλιξη στον 3ο όμιλο και πόσο δύσκολο ήταν να είσαι μια ολόκληρη χρονιά στην κορυφή?

Ναι ο Πιερικός είναι δίκαια πρωταθλητής γιατί σε όλη την διάρκεια της σεζόν έδειξε ότι είναι η πιο καλή ομάδα τους ομίλου. Το να κάνεις πρωταθλητισμό είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά μέχρι να αποκτήσεις μια διαφορά από τους διώκτες σου. 
Εμείς ήμασταν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος σοβαροί και δεν αφήσαμε ποτέ κάποια άλλη ομάδα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Που νομίζεις μπορεί να φτάσει αυτή ομάδα με την ιστορία που κουβαλάει και με αυτή τη διοίκηση?

Η ομάδα του Πιερικού είμαι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και τώρα είναι ευκαιρία με την πολύ δυνατή διοίκηση που έχει και με την οργάνωση που υπάρχει στον σύλλογο, να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες. Εκεί που έπαιζε και παλαιότερα!

Πες μου για εσένα και τις φιλοδοξίες σου. Είσαι ευχαριστημένος απο την επιλογή σου να έρθεις στον Πιερικό και που στοχεύεις για το μέλλον?

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου να έρθω στον Πιερικό γιατί συνάντησα μια ομάδα που δουλεύει επαγγελματικά σε όλους τους τομείς και μας παρέχεται ότι χρειαζόμαστε.
 Επίσης ο πρώτος στόχος που έβαλε η ομάδα από την αρχή της σεζόν επιτεύχθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα και εγώ σε αυτό. Ελπίζω να τελειώσει φέτος η χρονιά κάποια στιγμή και στην συνέχεια, προσωπικός μου στόχος είναι,  να πάω όσο πιο ψηλά μπορώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου