Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Λεωνίδας Μακρίδης - "Όχι κ. Αυγενάκη η Μαρτίου δε δέχεται την επανέναρξη λόγω πανελλήνιων εξετάσεων"!


Μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού κ. Αυγενάκη, ο πρόεδρος της 25ης Μαρτίου Λεωνίδας Μακρίδης, έδωσε την δική του εκδοχή στο Pieriasport, παρουσιάζοντας το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν ομάδες οι οποίες έχουν ποδοσφαιριστές που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις μέσα στον Ιούνιο.

Μάλιστα θέλησε με το δικό του τρόπο να το διακωμωδήσει αφού είναι γνωστό πως αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση στην καθημερινότητα του, οπότε και στο ποδόσφαιρο, με χιούμορ και διάθεση για το καλύτερο!

Μας είπε λοιπόν τα εξής:

"Έεε όχι κύριε Αυγενάκη μας! Θα μας βάλεις να παίξουμε ποδόσφαιρο μέσα στον Ιούνιο? Ή αυτό ισχύει μόνο για τις επαγγελματικές ομάδες? 
Όπως και να έχει εμείς δεν πρόκειται να δεχθούμε την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων μέσα στον Ιούνιο γιατί τα νέα παιδιά της ομάδας μας έχουν να δώσουν τον μεγάλο αγώνα των πανελλήνιων εξετάσεων τους. Δε θα αφήσουμε τον Τασίδη, τον Κατσίμπουρα, τον Παπαδόπουλο και τα άλλα παιδιά μας να αποπροσανατολιστούν απο τις εξετάσεις τους και να βάλουν σε πρώτη προτεραιότητα το ποδόσφαιρο. Είπαμε και το ξαναλέμε! Πρώτα το σχολείο!
Ο πρόεδρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου