Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Λευτέρης Αυγενάκης - Ανοιχτό το θέμα της αναδιάρθρωσης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο


Η αναδιάρθρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μια σκέψη που εξετάζεται, παραδέχθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα athlitiko.gr.

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει αναδιάρθρωση φέτος, ο κ. Αυγενάκης απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε, είναι ανοιχτό. Άποψη έχω για το πώς μπορεί να γίνει, αλλά δεν είναι της παρούσης. Κάθε πράγμα στην ώρα του».

Και συνέχισε: «Το να έχουμε ένα κρατικοδίαιτο ποδόσφαιρο τριών κατηγοριών το οποίο θα τροφοδοτεί και θα πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω της ΕΡΤ, σαφώς δε μας βρίσκει σύμφωνους».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως αυτό «είναι ένα ανοιχτό θέμα, το οποίο φυσικά και θα συζητήσω με τα συλλογικά όργανα του ποδοσφαίρου, είτε αυτό είναι η Σούπερ Λιγκ, είτε η Σούπερ Λιγκ 2, η Φούτμπολ Λιγκ, ή η ΕΠΟ. Προς το παρόν όμως η διαπίστωση και άποψή μου είναι ότι δεν έχει πετύχει αυτό το σχέδιο το οποίο διαφημίστηκε, υπηρετήθηκε και μάλιστα με πολύ πάθος από τον κ. Βασιλειάδη, ο οποίος είχε βγει στα κανάλια και έλεγε τα δικά του».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αν είναι να στήνουμε κρατικά μαγαζιά, πες το ξεκάθαρα ότι θέλω να στείλω κρατικά μαγαζιά, "φύτεψε" σε κάθε περιοχή από ένα, πες ότι κάθε χρόνο θα παίρνεις από τόσα χιλιάρικα να παίζεις ποδόσφαιρο και τελείωσε, αλλά όχι αυτό το ήξεις-αφήξεις και στο τέλος το λογαριασμό θα τον πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω της ΕΡΤ. Σε αυτό είμαστε ενάντια, είναι ξεκάθαρο».
Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου