Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης: «Δεν ήμασταν εμείς με τις μολότοφ. Παραπληροφόρησε η Αστυνομία τον ΣΚΑΪ»


Σε ρεπορτάζ τού ΣΚΑΪ για τις συλλήψεις ατόμων με μολότοφ, κροτίδες και λοστό, το Σάββατο τής Ανάστασης στον Ναό τής Αγίας Άννας, αναφέρθηκε εσφαλμένα η ομάδα «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης» ώς οι συλληφθέντες και την πληροφορία αυτή την έδωσε η Αστυνομία Κατερίνης όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος.
Αυτό εξόργισε την ομάδα «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης», όπου πρωταγωνιστούσαν με συλλαλητήρια κατά του ξεπουλήματος τής Μακεδονίας μας, και ζητούν από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, με Αστυνομικό Διευθυντή τον κο Γεώργιο Τζήμα, να ανακαλέσει και να διορθώσει την παραπληροφόρηση που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό στέλνοντας διορθωτική επιστολή όπου και υποχρεούται ο ΣΚΑΪ να αποκαταστήσει το όνομα τής ομάδας αυτής, ειδάλλως θα υποστούν τις νομικές συνέπειες.

Γράφουν οι «Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης»:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ 20:00 αναφέρθηκε η ομάδα μας σαν οργανωτές των επεισοδίων στην Κατερίνη το βράδυ της Αναστάσεως.
Ενημερώνουμε πως δεν έχουμε ουδεμία σχέση με το συμβάν και καλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας να διορθώσει τις λάθος πληροφορίες που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.



Πηγή: www.Pieria.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου