Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Η ζωή στη καραντίνα του ζεύγους Κυβελίδη


Η επιβολή του lockdown δημιούργησε νέα δεδομένα στη ζωή μας.

 Ο περιορισμός των μετακινήσεων, ο εγκλεισμός στο σπίτι, η αναστολή της εργασίας έφερε τους ανθρώπους μπροστά στη νέα πραγματικότητα, που εκφράστηκε με το μότο «Μένουμε Σπίτι».

 Μια τάξη ανθρώπων που εργάζονται στη βιομηχανία του θεάματος με φανατικό κοινό, όπως οι ποδοσφαιριστές προσαρμόστηκαν γρηγορότερα.

 Μένοντας το τελευταίο διάστημα όλη μέρα στο σπίτι οι ποδοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να αφιερώσουν απεριόριστο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές.

 Επειδή η ζωή μας έχει διαφοροποιηθεί ταμάλλα, ζητήσαμε κάτι διαφορετικό από την οικογένεια Κυβελίδη. Να απαντήσουν σε δυο ερωτήσεις. Ο Λεωνίδας και η σύζυγος του Μαρία Σαμαρτζή είπαν.

 Λεωνίδα πως βιώνεις την καραντίνα στο σπίτι;

«Η αλήθεια είναι, πως δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα για εμένα, διότι είμαι άνθρωπος που καθόμουν αρκετές ώρες στο σπίτι, μετά τις καθημερινές υποχρεώσεις με την ομάδα».

 Μαρία, υπάρχουν δυσκολίες στην καραντίνα σε σχέση με τα παιδιά;

«Φυσικά και υπάρχουν, αφού τα παιδιά δεν μπορούν να βγουν να τρέξουν, έτσι ώστε να εξωτερικεύσουν την ενέργεια τους. Παρ ολα αυτά κάνουμε πράγματα δημιουργικά για να τα απασχολούμε ευχάριστα, όπως επιτραπέζια παιχνίδια, παιδικά βιβλία και αναπόφευκτα playstation».

 Λεωνίδα, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις, όταν βγούμε από την καραντίνα;

«Θα πάω στην εκκλησία για ένα κεράκι και έπειτα να ξεκινήσω κανονικές προπονήσεις, γιατί κάνω μεν ατομικές βάσει του προγράμματος που μας έχει μοιράσει ο γυμναστής κι ο coach, αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο».

 Μαρία, τι σου έχει λείψει όλο αυτό το διάστημα;

«Μου έχουν λείψει πολύ οι γονείς μου που μένουν στην Πάτρα, οι φίλοι μας που δεν μπορούμε να ανταμώσουμε και φυσικά η όπως η εργασία μου».

 Ο Λεωνίδας και η Μαρία τις ημέρες της καραντίνας αφιέρωσαν -όπως όλοι μας- όλο το χρόνο τους στα παιδιά τους Γιώργο, ‘Ολια και Νάσια.

#karaiskakisfc

*Οι ερωτήσεις και η ανάρτηση της συνέντευξης είναι από την ΠΑΕ Καραϊσκάκης.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου