Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΤΩΡΑ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης - Ενημέρωση Πρώτης Γραμμής!



"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ"
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM
#Πρώτη_Γραμμή
Χριστός Ανέστη!

Επιστροφή στην «Πρώτη Γραμμή» της Ενημέρωσης μετά το Πάσχα, με ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην εποχή μετά τη λήξη της καραντίνας.
Πως θα αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητά μας μετά την άρση των μέτρων απομόνωσης και κοινωνικής απόστασης;
Ποιοι είναι οι φόβοι και οι προσδοκίες της επόμενης μέρας;
Καθημερινά, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3 fm, στις 11:00 – 13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" της επικαιρότηταςγια ειδήσεις και απόψεις με αξιοπιστία.
Την Τετάρτη 22 Απριλίου(Παγκόσμια Ημέρα Γης)
- Στις 11:00, οΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης & Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνηςενημερώνειγια τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας σχετικά με τον κορωνοϊό, για το αν βγήκε θετικό το δείγμα του Κατερινιώτη αυτοκινητιστή, για την επιστροφή στην καθημερινότητα αλλά και τη διανομή υλικού προστασίας σε γιατρούς της Πιερίας. 
- Στις 11:30, ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΕΧΑΣ, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, μιλά για την επόμενη μέρα στο εμπόριο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και την κραυγή αγωνίας προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας όπου ζητά με επιστολή τη λήψη άμεσων μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων. 
- Στις 12:00, η ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΜΠΕΤΤΥ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης,παρουσιάζει την ζοφερή εικόνα που υπάρχει σήμερα στις εργασιακές σχέσεις και συμβάσεις και προβαίνει σε μια πρώτη ανάλυση για την επόμενη ημέρα στον εργασιακό κλάδο.
- Στις 12:30, ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ, ΠεριβαλλοντολόγοςMsc, μιλά για τιςεξελίξεις λόγω κορωνοϊού στο φυσικό περιβάλλον όπου παρατηρείται μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, των εκπομπών του φαινομένου του θερμοκηπίου και της κατανάλωσης ενέργειας. Ποιες είναι οι περιβαλλοντικές διαστάσεις του ιούCOVID-19; Ποιες οι αποφάσεις της επόμενης ημέρας για το περιβάλλον και ποιες αλλαγές πυροδοτεί στην οικονομία;Επίσης, ενημερώνει για το πως γιορτάζουμε φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης (22/4).
Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση
Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου
Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο
http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 10:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου