Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020

Λαμιώτης αυτοκινητιστής επέστρεψε απο δρομολόγιο με κορωνοϊό - Μαζί στο ταξίδι και Κατερινιώτης συνοδηγός


Όπως γίνεται γνωστό, ένας 54χρονος Λαμιώτης, επαγγελματίας αυτοκινητιστής, ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε Ρωσία και Πολωνία, απ' όπου επέστρεψε την Μ. Τετάρτη, έχει πληγεί από τον κορονοϊό.

Ο 54χρονος οδηγός φορτηγού μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό παρέμεινε στο σπίτι, μέχρι και το Μ. Σάββατο, που πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας με συμπτώματα κορονοϊού. Εκεί ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται και γι αυτό νοσηλεύεται στην ειδική πτέρυγα στο πέτρινο κτίριο, πρώην Σανατόριο.

Το δείγμα εστάλη χθες στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα και σήμερα ήρθε η απάντηση, η οποία ήταν θετική.

Ο 54χρονος Λαμιώτης παραμένει σε ειδικό δωμάτιο στη νέα πτέρυγα του ΓΝ Λαμίας, στο "Πέτρινο" με πυρετό και δύσπνοια, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για υποκείμενο νόσημα.

Ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής είχε και συνοδηγό στο ταξίδι, ο οποίος στην επιστροφή κατέβηκε στην Κατερίνη όπου διαμένει. Ο συνοδηγός έχει ενημερωθεί και ελέγχεται όπως και το περιβάλλον του.

Εννοείται ότι έχει δοθεί εντολή από τον ΕΟΔΥ για να γίνει η απαραίτητη ιχνηλάτηση των ατόμων που είχε έρθει σε επαφή ο 54χρονος νταλικιέρης.

Το καλό νέο είναι ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 54χρονος μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό δεν ήρθε σε επαφή με κόσμο, αφού παρέμεινε στο σπίτι, και τα μόνα άτομα που ήρθε σε επαφή ήταν τα μέλη της οικογένειάς του που εννοείται ότι ελέγχονται.
Πηγή: Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου