Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Η ώρα της επιστροφής! - Ιστορικές στιγμές για τον Πιερικό - Επιστρέφει στα σαλόνια ο Άρχοντας του Βορρά!


Τα καλύτερα νέα έρχονται για τον ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Πιερίας, με τον Πιερικό να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και να ξεπερνάει την εποχή της απαξίωσης στην οποία είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Οι πληροφορίες που έχουμε για την επόμενη ημέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, περιλαμβάνουν και την επιστροφή του συλλόγου της Κατερίνης στην Β΄εθνική κατηγορία, η οποία ουσιαστικά θα βρίσκεται ένα βήμα πρίν την κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας μας. Αυτή θα είναι πλέον και ο στόχος του Πιερικού μελλοντικά, με τους ανθρώπους του Δ.Σ. να βάζουν ψηλά τον πήχη και να στοχεύουν την μεγάλη κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία στο παρελθόν, η ομάδα της Πιερίας.

Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων του Πιερικού στο πανελλήνιο γίνεται πραγματικότητα.
Ένα όνειρο που τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε σε εφιάλτη δείχνει να περνάει και να επιστρέφει ο σύλλογος στην κανονικότητα που επιβάλει το όνομα, οι επιτυχίες και η ιστορία του Άρχοντα του Βορρά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ας μην πούμε όμως ακόμη τα περισσότερα τώρα, γιατί θα έχουμε χρόνο να πούμε πολλά για την ιστορική στιγμή που αποφάσισε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με τους συνεργάτες του, να πάρουν τον Πιερικό απο το χέρι και να τον περάσουν απο την ανυπαρξία και την απαξίωση, στις επαγγελματικές κατηγορίας και τα επάνω ράφια του Ελληνικού ποδοσφαίρου!
Υπομονή λοιπόν! Τα καλύτερα έρχονται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου