Τρίτη 7 Απριλίου 2020

98% μείωση στα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ


Ενημέρωση «Πρώτης Γραμμής» – Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

Στο 98% μειώθηκαν τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος Κυριάκος Καραβέργος στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης και στην Χριστίνα Σιδηροπούλου, την Δευτέρα 6 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται 8 δρομολόγια καθημερινά προς και από τη Θεσσαλονίκη, που κυρίως εξυπηρετούν εργαζόμενους στην συμπρωτεύουσα, 2 δρομολόγια εβδομαδιαίως στην Αθήνα καθώς και 2 δρομολόγια εβδομαδιαίως της γραμμής Λιτοχώρου. Τα δρομολόγια εξυπηρετούν παράλληλα και μεγάλο όγκο αποστολής δεμάτων που έχουν αυξηθεί λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Σημειώνεται ότι κατά τις μετακινήσεις, οι επιβαίνοντες των λεωφορείων πρέπει να έχουν μαζί τους το έγγραφο μετακίνησης πολιτών.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας έχει λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας που υποδεικνύονται από τον ΕΟΔΥ. Έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις στους χώρους του ΚΤΕΛ και σε όλα τα λεωφορεία ενώ στα ταμεία υπάρχουν αντισηπτικά για τις συναλλαγές. Ο αριθμός των επιβατών δεν ξεπερνά συνήθως τα 15 άτομα και ανταποκρίνεται απόλυτα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σύμφωνα με τις οποίες οι επιβαίνοντες δεν μπορούν να ξεπερνούν το 50% των θέσεων.

Πληροφορίες για τα δρομολόγια και τις υπηρεσίες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας, οι πολίτες μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική σελίδα: www.ktelpierias.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου