Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

600 ευρώ σε αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες μέσω προγραμμάτων κατάρτισης


Έξι κλάδοι αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων θα ενισχυθούν μέσω ειδικού προγράμματος κατάρτισης επιδοτημένου από τα ΕΣΠΑ με το εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 600 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο.
Το επίδομα θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο. Η πρώτη δόση 400 ευρώ θα καταβληθεί μετά τις 15 Απριλίου ενώ τα υπόλοιπα 200 ευρώ θα καταβληθούν μέχρι 30 Απριλίου. Ειδικότερα, οι δικαιούχοι επιστήμονες θα μπορούν να υποβάλλουν σε ειδικό έντυπο αίτηση για την συμμετοχή τους στο εξειδικευμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των ψηφιακών δεξιοτήτων και γνώσεων τους την επόμενη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα θα αφορά 10 εξειδικευμένους πιστοποιημένους θεματικούς κύκλους, από τους οποίους θα μπορούν να επιλέξουν έναν από αυτούς, που θα μπορούν να ολοκληρωθούν το πολύ εντός 10 ημερών.

Αφορά τα επαγγέλματα:
• Δικηγόροι
• Μηχανικοί / αρχιτέκτονες
• Οικονομολόγοι /Λογιστές
• Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
• Εκπαιδευτικοί και
• Ερευνητές

Διάρκεια προγράμματος
Εκατό (100) ώρες με μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, δηλαδή μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα

Εκπαιδευτικό επίδομα
600€ (σε 2 δόσεις)

Πιστοποίηση
Παρέχεται Πιστοποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Με την ανακοίνωση του προγράμματος θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την υποβολή αίτησης

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Για οποιαδήποτε πληροφορία βρισκόμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Γ Σπανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου