Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Πρωταθλητής 3ου ομίλου Γ΄Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2019 - 2020


Έχοντας 13 ολόκληρους βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο, ο ιστορικότερος και μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Πιερίας τερμάτισε στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Στο ενεργητικό του 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα απο την συντοπίτισσα ΑΕ Καρίτσας.
 Με τα γκολ να είναι στο +39 υπέρ του (46-5) και την καλύτερη άμυνα στους 8 ομίλους της κατηγορίας, ο Πιερικός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και χάρισε όμορφες στιγμές στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του, το Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης.

Μελανό σημείο η απουσία της μαζικής προσέλευσης των φιλάθλων στις κερκίδες του σταδίου της Κατερίνης. Ένα γεγονός που δείχνει την ζημία που υπέστη ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια των παρουσιών του στα πρωταθλήματα τα οποία συμμετείχε.

Ο Πιερικός παραμένει η αγαπημένη ομάδα των απανταχού Πιεριέων και το καμάρι της περιοχής, με την φετινή του πορεία να επιβεβαιώνει τις τοποθετήσεις των ανθρώπων του δήμου Κατερίνης που στηρίζουν έμπρακτά το πετυχημένο εγχείρημα, με πρωτεργάτες τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη, ενώ δίπλα τους έχουν τον Γιάννη Λαζαρίδη και τους συνεργάτες του. Μια πετυχημένη συνταγή η οποία έφερε ξανά τον Πιερικό στο προσκήνιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου