Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Πλημμύρισαν 2 χιλ. στρέμματα στο Βαρικό - Έπεσαν δυο δέντρα σε Κατερίνη και Κορινό (φωτο)


ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μεγάλες ποσότητες νερού έχουν πέσει στην Πιερία τις τελευταίες μέρες από τις έντονες βροχοπτώσεις. Προβλήματα σημειώθηκαν σε ορισμένες περιοχές του νομού και συγκεκριμένα στον δήμο Δίου Ολύμπου, στο έλος Βαρικού καθώς πλημμύρισαν σύμφωνα με τον δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο περίπου δυο χιλιάδες στρέμματα.

Επίσης όπως τόνισε προβλήματα υπάρχουν στο επαρχιακό δίκτυο στα «Μαλαθριώτικα», στο «Ξηρολάκι» και στη περιοχή «Δριμίτσα» στη Βροντού. Στα δύο τελευταία σημεία των επαρχιακών δρόμων η κυκλοφορία έχει διακοπεί.



Σε ότι αφορά τις ζημιές στο έλος Βαρικού, όπως ανέφερε τόσο ο δήμαρχος, όσο και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου από εβδομάδα μόλις σταματήσουν οι βροχές, συνεργεία της αντιπεριφέρειας θα προχωρήσουν σε παρεμβάσεις προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.


Σε ότι αφορά τον δήμο Κατερίνης, προβλήματα δημιουργήθηκαν στη Παραλία στο γνωστό σημείο αριστερά μπροστά από το καφέ «Μέντα», τα οποία αποκαταστάθηκαν από συνεργεία του δήμου. Επιπλέον στον Άγιο Λάζαρο, στα κοιμητήρια ο δήμος κλήθηκε να αντλήσει τα νερά που μαζεύτηκαν, ενώ δυο δέντρα έπεσαν, στην Κατερίνη και στον Κορινό τα οποία απομακρύνθηκαν

Επίσης στα Ρυάκια σημειώθηκε μικρής κλίμακας κατολίσθηση η οποία αποκαθίστανται με συνεργεία του δήμου Κατερίνης
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου