Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Στις 11 Μαΐου ανοίγουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ - Μόνο όρθιοι και με αυστηρά μέτρα προστασίας


Πότε επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών. Πόσα άτομα θα μπορούν να είναι μέσα στον χώρο. Τη φιλοσοφία και τις διαδοχικές φάσεις του σχεδίου μετάβασης στη νέα κανονικότητα, με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του και ακολούθησε η εξειδίκευσή τους.

Όσον αφορά στα καταστήματα με υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, όπως τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, θα επαναλειτουργήσουν στις 11 Μαΐου , χωρίς τραπεζοκαθίσματα και θα παρέχονται υπηρεσίες μόνο για όρθιους.

Αρχικά υπήρξε παρανόηση καθώς εκ παραδρομής, αναφέρθηκε από τον υφυπουργό ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση ότι ανοίγουν 18. Αυτό όμως δεν ισχύει.

Τα πρακτορεία, θα ανοίξουν με αυστηρά μέτρα προστασίας και θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, των υπαλλήλων και των πελατών, αλλά και η διάθεση αντισηπτικών εντός του καταστήματος.

Σχετικά με την παροχή υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών, ισχύουν οι περιορισμοί για την παρουσία ατόμων ανά τ.μ. στα καταστήματα, δηλαδή: στα έως 20 τ.μ επιτρέπεται η παρουσία έως 4 ατόμων – για άνω των 100 τ.μ. μέχρι 12 ατόμων + ένα άτομο ανά 15 τ.μ.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου