Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Άννα Κιάφα - Και τώρα Μεσογειακοί U23, Πανευρωπαϊκό και Ολυμπιακοί αγώνες!


Με την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια Άννα Κιάφα του ΑΟ Κηφισιάς μίλησε ο Μπάμπης Πεΐδης, με το Pieriasport να συνεχίζει να σας δίνει τα νέα των νεαρών αθλητών μας και να σας ενημερώνει για τις προσωπικές τους διακρίσεις.
Πρόσφατα η πρώην αθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης, κατέλαβε την 3η θέση στα 200μ. του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στην Αθήνα, βελτιώνοντας συνάμα το ατομικό της ρεκόρ.

3η θέση στα 200μ στο πανελλήνιο κλειστού στίβου. Είσαι ευχαριστημένη?

''Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένη με την Τρίτη θέση στα 200μ κλειστού καθώς με αυτό τον αγώνα κατέρριψα το ατομικό μου ρεκόρ από το 2017 και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν.''

Μετά απο αυτό? Τι περιλαμβάνει πλέον η αγωνιστική δράση και οι στόχοι σου για φέτος?

''Ο κλειστός στίβος τελειώνει για φέτος μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και προσπάθεια για τον ανοιχτό στίβο !!!
Φέτος είναι μια χρόνια γεμάτη από αγώνες υψηλού επιπέδου όπως τους μεσογειακούς U23 , ευρωπαϊκό Α/Γ και φυσικά τους Ολυμπιακούς αγώνες!
Στόχος μου είναι να φτάσω στα όρια όπου απαιτούνται για να πάρω μέρος σε αυτούς.''

Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η καθημερινότητα σου σαν πρωταθλήτρια στίβου. Έχεις την στήριξη ώστε να πραγματοποιείς χωρίς προβλήματα τους στόχους σου?

'' Ο αθλητισμός σ αυτό το επίπεδο απαιτεί προσήλωση όποτε η καθημερινότητα μου βασίζεται κυρίως στις προπονήσεις μου και στην πειθαρχία αφήνοντας πίσω πολλά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω έξω από τον χώρο του αθλητισμού.

Αποτέλεσμα αυτού  ο χρόνος μου είναι λιγοστός δεν εργάζομαι και η στήριξη μου βασίζεται από την οικογένεια μου όποτε οι οικονομικές μου παροχές για την επίτευξη των στόχων μου πολλές φορές δεν επαρκούν.
Με τις επιδόσεις μου αυτές και το αθλητικό επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι θα μπορούσα να έχω και εξωτερική βοήθεια κάτι το οποίο φέτος δεν μου έχει προσφερθεί.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου