Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κώστας Κουκοδήμος: Κατερίνη #Kanoumeparty #Menoumespiti



Τις τελευταίες ημέρες κεντρική είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλο τον πλανήτη αποτελεί φυσικά όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο κορονωϊός, η μετάδοσή του, η επικινδυνότητά του και οι τρόποι αντιμετώπισης της πανδημίας αυτής.
Τις τελευταίες όμως ημέρες, τη μονοτονία της αλυσίδας των αρνητικών αυτών ειδήσεων,  έρχεται με φόρα να σπάσει μια είδηση η οποία κάνει ξεχωριστά περήφανο τον κάθε Κατερινιώτη, τον κάθε Πιεριέα και φυσικά εμένα ως δήμαρχο της πόλης. Ως πρώτος λοιπόν πολίτης θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς ένα όλους εκείνους οι οποίοι εμπνεύστηκαν, προγραμμάτισαν και θα υλοποιήσουν σήμερα, από τις 18:30 και μετά, το #Kanoumeparty #Menoumespiti .

Μια διαφορετική δράση, μια δράση ζωής, η οποία μας δείχνει ότι τις δύσκολες αυτές στιγμές που όλοι μας βιώνουμε οφείλουμε να προσφέρουμε ο καθένας μας και όλοι μαζί, ό,τι καλύτερο έχουμε προς το κοινωνικό σύνολο. Η ενδυνάμωση της ψυχικής μας υγείας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής αλυσίδας της πόλης μας και των ανθρώπων μας. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης θα βρίσκεται εκεί για να μεταδώσει live το μουσικό αυτό set των μουσικών παραγωγών του νομού.
Απόψε στις 18:30 μένουμε στα μπαλκόνια μας, παραμένουμε ενωμένοι, εμπνευσμένοι και υποσχόμαστε πως θα επανέλθουμε όλοι μαζί, ανανεωμένοι.
Ο δήμαρχος Κατερίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου