Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ' - Ούτε πέτρες υπήρξαν, ούτε μπουκάλια νερό, ούτε προπηλακισμοί


Με λύπη μας διαβάσαμε τα ανυπόστατα και ψευδή γεγονότα που αναφέρονται στο δελτίο τύπου στο επίσημο site της Α.Ε. Καρίτσας μετά το σημερινό αγώνα με την ομάδα μας στο γήπεδο μας.

Ούτε πέτρες υπήρξαν, ούτε μπουκάλια νερό, ούτε προπηλακισμοί, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το φύλλο αγώνα του διαιτητή της αναμέτρησης όσο και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα.
Αυτό που υπήρξε και ακούσαμε οι ίδιοι ήταν οι δηλώσεις κάποιων από την αποστολή των φιλοξενουμένων του τύπου ''σήμερα θα σας ρίξουμε κατηγορία'' και η προκλητική συμπεριφορά τους που δημιουργούσε ένταση στην εξέδρα και που έμεινε μόνο εκεί.

Τους πληροφορούμε ότι είτε παραμείνουμε είτε όχι στην κατηγορία αυτό θα είναι με την αξία μας και μόνο, μακριά από περίεργα αποτελέσματα και συνεργασίες.   

Μάλλον οι υπεύθυνοι της ομάδας της Πιερίας θεώρησαν ότι έχουν την νίκη στο τσεπάκι τους, μη σεβόμενοι τον αγώνα που δίνει κάθε ομάδα όπως και η δική μας και λογικά δυσαρεστήθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα το οποίο, αν δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους θα ήταν η ήττα για τους ιδίους, παρά τις πολλές απουσίες της ομάδας μας.
Τους προτείνουμε να παρακολουθήσουν το βίντεο του αγώνα για να εξακριβώσουν την μεγάλη τύχη τους στην επίτευξη του πρώτου τέρματος της ομάδας τους αλλά και το ''δώρο'' που τους έκανε η ομάδα μας στο δεύτερο. 

Μέχρι σήμερα η φιλοξενία μας ήταν άψογη σε όλες τις ομάδες, όπως ήταν πάντα στην μακρόχρονη ιστορία του συλλόγου μας, που σίγουρα είναι μεγαλύτερη από την δική τους.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων τους, να αγωνίζονται πάντα με το ίδιο πάθος όπως στο σημερινό αγώνα, (που προκάλεσε τον τραυματισμό-αποχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Τσακανίκα Π.) και να απολαμβάνουν άριστες διαιτησίες σαν την σημερινή, κάτι που εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την τύχη να έχουμε στα έκτος έδρας παιχνίδια μας.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου