Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης - Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής Γυναικών


Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α   Η Μ Ε Ρ Α   Π Ρ Ο Σ Ε Υ Χ Η Σ   Γ Υ Ν Α Ι Κ Ω Ν 2020 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 

Η Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής είναι μια οικουμενική κίνηση χριστιανών γυναικών που προσκαλεί σε προσευχή και δράση για Ειρήνη και Δικαιοσύνη στον κόσμο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής έχει οριστεί να είναι η πρώτη Παρασκευή του Μαρτίου και είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε και καθοδηγείται από γυναίκες σε περισσότερες από 170 χώρες ανά τον κόσμο. Γυναίκες διαφορετικών φυλών, πολιτισμικών καταβολών και παραδόσεων συναντιούνται για να προσευχηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες τους.

Η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης, την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στις 5μ.μ., στο Σχολικό Κτίριο (Νικομηδείας 38), συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής, προσκαλεί όσους το επιθυμούν να παραβρεθούν και να συμμετέχουν σ’ αυτήν την ώρα προσευχής.

«Θεωρούμε πολύ σημαντικό οι Χριστιανές γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο να υψώνουν χέρια προσευχής στον Κύριό μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις χώρες τους. Ο Ιησούς Χριστός υπόσχεται να απαντήσει στις προσευχές των δικών Του και τους διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται ανάμεσά τους «όπου δύο ή τρεις είναι μαζεμένοι στο όνομά του». Βασισμένες σ’ αυτήν την υπόσχεση, ας ενώσουμε και εμείς τις προσευχές μας την Παρασκευή 6 Μαρτίου, με τα εκατομμύρια των αδελφών μας σε όλο τον κόσμο και ας ζητήσουμε ο Κύριος να κάνει επέμβαση στην ατομική, οικογενειακή και εθνική μας ζωή, καθώς και στην εκκλησιαστική, γιατί μόνον Εκείνος μπορεί να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματά μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου