Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

«ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» - Διαχείριση Θυμού



Εκδήλωση το Σάββατο 7/3, στις 17:30 – 19:30

Την καθιερωμένη, μηνιαία, τους εκδήλωση πραγματοποιούν οι «Μαμάδες σε Δράση» παιδιών ηλικίας 0-10 ετών, αυτό το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 5:30 – 7:30μ.μ., στο Σχολικό Κτίριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης (Νικομηδείας 38).

Το θέμα που θα συζητήσουμε είναι η "Διαχείριση Θυμού", με εισηγήτρια την Λυδία Υφαντίδου, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής.

Ελέγχεις το θυμό σου ή σε ελέγχει αυτός;

Ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα, μπορεί όμως να γίνει τοξικό, όταν ξεφύγει από τον έλεγχό μας. Η αλήθεια είναι ότι ο θυμός είναι ένα έντονο συναίσθημα που δίνει την ψευδαίσθηση δύναμης, σιγουριάς όμως για λίγο, μετά συνήθως μετανιώνουμε για ότι είπαμε ή κάναμε… Πως μπορώ λοιπόν, να ελέγχω το θυμό μου;

Παιδικό Πρόγραμμα
Παράλληλα τα παιδιά, στον επάνω όροφο θα απολαύσουν το δικό τους μοναδικό πρόγραμμα με θέμα: "Τα βατραχάκια είναι πολύ ακατάστατα". A sensorystory που θα επιμεληθεί ο παιδικός σταθμός - Νηπιαγωγείο «Nelyland» και η Νένα Λυκοπούλου. Τη δεύτερη ώρα, τα παιδιά θα απολαύσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής που θα επιμεληθεί η Αντριάνα Ιωαννίδου.

Σ' αυτή τη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση με τα δώρα των κουπονιών που διαθέσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Ελάτε να απολαύσουμε ζεστό καφέ και καλή παρέα.


Ποιες είμαστε
Είμαστε μαμάδες όπως εσύ. Η καθημερινότητά μας απαιτητική και πολλές φορές δύσκολη, σχεδόν χαοτική. Παιδιά, Οικογένεια, Εργασία, Σχέσεις! Δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα με στόχο την παρέα και την ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών ώστε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας. Θέλουμε να ζούμε την κάθε μέρα μας ουσιαστικά, με πραγματικούς φίλους δίπλα μας, με αυτοπεποίθηση και τόλμη απέναντι στις προκλήσεις.
Στην ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτες όλες οι Μαμάδες με παιδιά ηλικίας 0 – 10 ετών καθώς και οι εγκυμονούσες, χωρίς διακρίσεις χρώματος, θρησκείας, και λοιπών πεποιθήσεων.
Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις για τις εκδηλώσεις και συναντήσεις μας, μπορείς να στείλεις μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mamadesedrasi@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου