Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Με το βλέμμα στα δύο τελευταία παιχνίδια σχεδιάζει τα επόμενα βήματα – Σοβαρό πρόβλημα οι πολλοί τραυματισμοί


 Το τελευταίο εντός έδρας αγώνα ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα των Πιερίδων Μουσών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Θα υποδεχτεί στην Κατερίνη, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, την ομάδα του Αστέρα Χαλκίδας. Ως τότε διοίκηση, προπονήτρια και παίχτριες κάνουν αγώνα δρόμου για να   υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία και να αποθεραπευτούν αρκετές παίχτριες που τραυματίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια ώστε να μπορούν να παρατάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Δυστυχώς η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος ήταν η χειρότερη σε τραυματισμούς για τις παίχτριες της ομάδας. Οι ακατάλληλοι αγωνιστικοί χώροι, το σκληρό παιχνίδι πολλών ομάδων συνετέλεσαν ώστε σε κάθε παιχνίδι η ομάδα να μετρά 3-4 σοβαρούς τραυματισμούς! 

Εκτός η Παναγιώτα Γκούτζα 

Η  Παναγιώτα Γκούτζα υποβλήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό της χέρι που την αφήνει πρόωρα εκτός αγώνων. Συγκεκριμένα ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός κ. Γεώργιος Κόκκινος πραγματοποίησε μία ιδιαίτερη τεχνικά αλλά επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης της αριστερής κερκιδοωλενικής άρθρωσης. 

Με πρόβλημα και η Χριστίνα Βίσμπα 


Στον τελευταίο αγώνα με τον Μαγνησιακό (23-2-2020) η Χριστίνα Βίσμπα τραυματίστηκε και βγήκε με αναγκαστική αλλαγή. Το πρόβλημα της στο αριστερό χέρι είναι υπό παρακολούθηση και όλοι στην ομάδα εύχονται να ξεπεραστεί ανώδυνα και γρήγορα.

Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών εύχεται στις παίχτριες Παναγιώτα Γκούτζα και Χριστίνα Βίσμπα σύντομη ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου