Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Στέργιος Τόκας: Πλέον μιλάμε για ανθρώπινες ζωές όχι για ποδόσφαιρο - Βλέπω δύσκολο να αρχίζουν ξανά φέτος τα πρωταθλήματα


Με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα μίλησε το Pieriasport. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ένωσης της Πιερίας, εξέφρασε την προσωπική του άποψη, λέγοντας πως δύσκολα θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν φέτος τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, "πλέον μιλάμε για ανθρώπινες ζωές";..

"Έχω επαφές με την ΕΠΟ για τα τοπικά πρωταθλήματα και υπάρχουν κάποιες εικασίες για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων τον Μάιο και τον Ιούνιο. Χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο ούτε αυτό. Μάθαμε για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας τα οποία θα ξεκινήσουν στις 24 Απριλίου αλλά κι αυτό θα γίνει υπό την προϋπόθεση ότι η κατάσταση θα καλυτερέψει.

Άρα πολύ περισσότερο, δε μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στα δικά μας πρωταθλήματα. Άν θέλετε πάντως την δική μου άποψη, εκτίμηση μου είναι ότι τα πρωταθλήματα δύσκολα θα επανεκκινήσουν και θα ολοκληρωθούν φέτος. 
Πλέον μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Το ποδόσφαιρο περνάει για όλους μας σε δεύτερη μοίρα αφού προέχει η υγεία και ο άνθρωπος".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου