Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Στην ταβέρνα «Το σπιτικό» το ενωτικό δείπνο του Δία Δίου!


ΔΕΙΠΝΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΔΙΟΥ 

Στην ταβέρνα «Το σπιτικό» στο Δίον Πιερίας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης αμέσως μετά το πέρας της προπόνησης, οι διοικούντες, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Δία Δίου προκειμένου να δειπνήσουν όλοι μαζί επαναλαμβάνοντας έτσι μία όμορφη συνήθεια της φετινής χρονιάς.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δία είχε την ευκαιρία να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ψυχολογικής αποφόρτισης έπειτα από την μεγάλη πίεση των τελευταίων εβδομάδων η οποία προήλθε φυσικά από τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα σε οριακή θέση.


Αυτή τη στιγμή ο Δίας βρίσκεται στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις τέσσερις στροφές να απομένουν και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα μας δείχνει ότι πηγαίνει πνευματικά πανέτοιμη και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα επόμενα καθοριστικά ματς με Ηρακλή Λάρισας (εντός), Αλμυρό (εκτός), Μετέωρα (εκτός) και Διαγόρα Στεφανοβικείου (εντός) μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Το Δ.Σ. του Δία Δίου ευχαριστεί ολόψυχα τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας Δημήτριο Πανταζή για την γενναιόδωρη προσφορά του τραπεζιού στην ομάδα μας.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου