Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Άκου ζωντανά απο το Δημοτικό Ραδιόφωνο τους αγώνες του Πιερικού σε κύπελλο και πρωτάθλημα!


Η απαγόρευση εισόδου στους φιλάθλους για τα παιχνίδια στα γήπεδα, δημιουργεί νέα δεδομένα, με τα οποία πλέον θα πρέπει να εναρμονιστούν και οι ομάδες και ο κόσμος τους αλλά και όσοι κινούνται γύρω απο την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Άμεση ήταν και η αντίδραση των ανθρώπων του Πιερικού οι οποίοι μετά απο σύσκεψη του γραφείου τύπου με το Δ.Σ., αποφάσισαν να καλυφθούν ραδιοφωνικά τα παιχνίδια του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Σάκη Γκούνα, έδωσαν την εντολή στον Μπάμπη Πεΐδη να καλύψει τους αγώνες, ξεκινώντας απο το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Θερμαϊκό Κορινού, ενώ το ίδιο θα γίνει και την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι του Πιερικού με τον ΑΟ Ποταμιάς.

Η υπεύθυνη προγράμματος Χριστίνα Σιδηροπούλου φρόντισε για την παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού που θα εργαστεί κατά την διάρκεια των αγώνων, ώστε οι φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία να ακούσουν λεπτό προς λεπτό, την κάθε επίσημη αναμέτρηση που θα αναλάβει να καλύψει για λογαριασμό του Πιερικού, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης.

Αύριο λοιπόν στις 15.00΄ μπορείτε να συντονιστείτε στους 95,3 στα FM  ή να μπείτε στο www.953fm.gr  και να ακούσετε ζωντανά τον αγώνα του Πιερικού με τον Θερμαϊκό Κορινού στον 2ο ημιτελικό κυπέλλου και επαναληπτικό μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα στον Κορινό.
Στο σχόλιο ο Μπάμπης Πεΐδης
Στην κονσόλα ο Δημήτρης Παπαμάρκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου