Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Μπάνε Νίκιτς - Ο Πιερικός δουλεύει επαγγελματικά. Είμαι χαρούμενος στην Κατερίνη!


Για την μεταγραφή του στον ιστορικό σύλλογο της Κατερίνης, την ομάδα του τον Πιερικό, την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, τα μπαράζ που έρχονται και τον κόσμο που λείπει απο τις κερκίδες του σταδίου της πρωτεύουσας της Πιερίας, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και την εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη, ο Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Ο Βόσνιος μεσοαμυντικός αποτελεί βασικό στέλεχος του συνόλου που παρατάσσει ο Σάκης Παπαβασιλείου στα τελευταία παιχνίδια του, με ηγετικό ρόλο στα μετόπισθεν της αμυντικής γραμμής των μελανόλευκων της Κατερίνης.
Η εμπειρία του και τα πλούσια σωματικά του προσόντα, αποτελούν τα στοιχεία που αρέσουν και θέλει να εκμεταλλευτεί ο Κατερινιώτης τεχνικός, με την αμυντική γραμμή του Πιερικού, να αποτελεί συνάμα και ένα πολύτιμο και σημαντικό κομμάτι στην ανάπτυξη που παρουσιάζει αγωνιστικά στα παιχνίδια της η ομάδα της Πιερίας.


"Ήρθα τον Ιανουάριο στον Πιερικό και μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι έκανα πολύ καλή επιλογή. Είχα τις πληροφορίες μου απο τα παιδιά που παίξαμε μπάλα μαζί και μου είχαν πεί για την κατάσταση στον Πιερικό. Πραγματικά όπως μου τα είπαν έτσι και είναι. Ο Πιερικός μπορεί να παίζει στη Γ΄Εθνική αλλά λειτουργεί και δουλεύει σαν επαγγελματική ομάδα μεγάλης κατηγορίας.
Είμαι πολύ καλά στην Κατερίνη που ζώ με την οικογένεια μου, είμαι χαρούμενος και προσπαθώ αν δίνω τα πάντα για την ομάδα  σε κάθε παιχνίδι. Μάλιστα τώρα που γύρισα στα στόπερ, έλεγα ότι θα παίξω 5 χρόνια ακόμη αλλά βλέπω να παίζω τελικά άλλα 10!

Έχουμε καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και δεν λείπει ούτε η εμπειρία, ούτε το ταλέντο απο το παιχνίδι μας αφού έχουμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και πολλούς ταλαντούχους νεαρούς που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήμασταν σταθερά η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Πλέον το μυαλό μας είναι στα μπαράζ της ανόδου. Θα παίξουμε απέναντι σε καλές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς και σε καμία περίπτωση η διαδικασία δε θα είναι εύκολη.
Σίγουρα έχουμε την προσοχή μας στραμμένη σε αυτούς τους αγώνες χωρίς όμως να φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο αφού κι εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά.

Ο Πιερικός είναι η ομάδα της Κατερίνης, η ομάδα της πόλης και μου έκανε εντύπωση η εικόνα των άδειων κερκίδων στο γήπεδο. Σίγουρα οι φίλαθλοι είναι στεναχωρημένοι με αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πάντα. Αξίζει να έρθουν να μας δούν, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε μια πολύ καλή διοίκηση που λύνει όλα τα προβλήματα μας, έχουμε καλό προπονητή, καλό τεχνικό τιμ, δουλεύουμε επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα.

Σίγουρα ο κόσμος θέλει να δεί πρώτα για να πάρει τις αποφάσεις του αλλά κι εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να τους φέρουμε στο γήπεδο και να τους κρατήσουμε με την εικόνα μας εκεί, να μην τους απογοητεύσουμε!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου