Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Η Αναγέννηση Σβορώνου σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια των διαιτητών - Ήμαστε η ομάδα των φτωχών. Όχι όμως σάκος του μποξ του κάθε Διαιτητή


Με την συμπλήρωση 22 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας του Νόμου μας, η ομάδα μας δεν ασχολήθηκε με την διαιτητική παρουσία, αναγνωρίζοντας πως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές σε κάθε αναμέτρηση είναι οι ποδοσφαιριστές.

Η Αναγέννηση Σβορωνου σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια και το ρόλο των διαιτητών, δεν ζήτησε ποτέ την εύνοια, αλλά απαιτεί και δικαιούται ισονομια εντός κ εκτός αγωνιστικού χώρου.
Από τη αρχή της χρονιάς, ήμαστε η ομάδα που συμπλήρωσε την κατηγορία διχως σκέψη και προγραμματισμό και αυτό διότι σκεφτήκαμε το καλό του πρωταθλήματος, δίχως να υπάρχει ρεπό κάθε εβδομάδα για κάθε ομάδα.Ας μην ξεχνάμε πόσες ομάδες δεν ξεκίνησαν την σεζόν και πόσες σταμάτησαν στα μισά.

Στο χθεσινό αγώνα μεταξύ της Αναγέννησης και του Άρη Κοκκινοπλητων θα θέλαμε να τοποθετηθούμε δημόσια και να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας. Στο 70' περίπου και ενώ το σκορ ήταν 1-3 υπέρ του Άρη ακυρώθηκε γκολ του παίχτη μας Μαργαρίτη ως οφσάιντ από την Β. Επόπτη.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Νικολιτς αφού συνομίλησε για περίπου 2 λεπτά με την βοηθό, τελικά ακύρωσε το γκολ. Παίχτης της ομάδος μας έκανε άσεμνη χειρονομία στην βοηθό και δικαίως πήρε κόκκινη κάρτα.

ΔΕΝ θα εξετάσουμε εάν ήταν κανονικό η όχι το γκολ, αλλά και μόνο ο δισταγμός του κ. Νικολιτς έδειξε ότι φοβήθηκε να πάρει πάνω του την φάση.

Τα περίεργα ξεκίνησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο κ. Νικολιτς στο Φ. Α. έγραψε ότι '' παράγοντας '' της ομάδος μας έβρισε την Β. Επόπτη και την απείλησε. Σε ερώτηση μας ποιος είναι ο παράγοντας αυτός, μας υπέδειξε έναν χρόνια φίλαθλο της ομάδος μας που ποτέ δεν υπήρξε παράγοντας. Ισχυριζόταν με βεβαιότητα ότι χρόνια πριν τον πλήρωνε στους αγώνες και ότι σήμερα τον έφερε τα δελτία των ποδοσφαιριστων, λες κ ότι αυτό σημαίνει ότι τον κάνει αυτόματα παράγοντα.
Του αναφέραμε ότι ο συγκεκριμένος φίλαθλος δεν είναι παράγοντας και βάση καταστατικού. Του ζητήσαμε να γράψει το όνομα του στο Φ. Α για να μην υπάρχουν στο μέλλον παρεξηγήσεις. Μας το αρνήθηκε λέγοντας '' εγώ δεν είμαι Αστυνομικος''. Μάντης ρωτάμε εμείς?
Επισης έγραψε στο Φ. Α ότι παίχτης της ομάδος μας του έλεγε για κάποιο γεγονός που έγινε σε άλλο γήπεδο του Νομού (πραγματικό) και ότι χτυπούσε την πόρτα και τον απείλησε.

Είναι η πρώτη φορά κ. Νικολιτς που ακούτε έξω από τα γραφεία διάφορα μετά το ματς?
Πάντως χτες τα ακούσατε όλα..... Και είπατε ας τα γράψω.

Όλη η Διοίκηση από το πρώτο λεπτό ήταν μπροστά στην πόρτα των γραφείων διαιτητών και πότε δεν αφήσαμε να γίνει απειλή κάτι για αυτόν.
Κ. Νικολιτς αλήθεια όταν εσείς γράφετε στο Φύλλο αγώνος ότι νομίζετε, ποιος θα σας πάρει στα σοβαρά?
Αλήθεια ποια ήταν η προστασία προς τους βοηθούς σας (νέα παιδιά) όταν δεν πήρατε καμία απόφαση μόνος σας στο συγκεκριμένο παιχνιδι?
Παρακαλούμε πάρα την αγάπη που σας έχουμε σαν άνθρωπο, να μην ξαναρθεται άλλη φορά στην γειτονιά μας να παιξεται τον διαιτητή.

Ζητούμε ένα ΜΕΓΆΛΟ ΣΥΓΓΝΏΜΗ στη Β. Επόπτη για τον φίλαθλο της ομάδος μας που είπε ηλιθιότητες. Μακάρι να μπορούσαμε να του κλείσουμε το στόμα.
Φυσικά και δεν εκφράζει την Διοίκηση η ίδια γνώμη και ιδίως σε νέα παιδιά που μόλις τώρα ξεκινούν αυτό τον δύσκολο ρόλο.

Ήμαστε η ομάδα των φτωχών. Όχι όμως Σάκος του μποξ του κάθε Διαιτητή που γράφει και κάνει ότι θέλει μέσα κ ιδίως έξω από τις γραμμές του γηπέδου.

- Η-
Διοίκηση
Αναγέννηση Σβορωνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου