Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Παραιτήθηκε ο Αλέκος Καλτσίδης - Ο Θερμαϊκός δεν έχει εκκρεμότητες


Την αποχώρηση του απο τα διοικητικά του Θερμαϊκού Κορινού γνωστοποίησε μέσω του Pieriasport ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέκος Καλτσίδης.

Μάλιστα τόνισε για να γίνει επώνυμα γνωστό στους ενδιαφερόμενους για τα ηνία του συλλόγου (άν προκύψουν) πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες σε τρίτους, πέρα απο τις συμφωνίες που έγιναν με παίκτες και προπονητές, τηρήθηκαν όλες μέχρι σήμερα και θα τηρηθούν και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που θα αποχωρήσει ο ισχυρός παράγοντας της Κορινιώτικης ομάδας.

"Στο τελευταίο Δ.Σ. της ομάδας που έγινε πρίν απο μέρες, έκανα γνωστό σε όλους πως δεν θα συνεχίσω στην διοίκηση του συλλόγου. Ενημέρωσα και τους προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. 
Μάλιστα παραιτήθηκα και απο την προεδρία και την ομάδα θα οδηγήσουν μέχρι το τέλος της περιόδου, όσον αφορά το διοικητικό σκέλος, οι Κώστας Χάρλας και Ηρακλής Αθανασιάδης, ο οποίοι θα καθορίσουν και την ημερομηνία για τις εκλογές.

Εδώ θα πρέπει να πώ ότι όλες οι δεσμεύσεις μου απέναντι στους παίκτες και τους προπονητές που αφορούν την τρέχουσα χρονιά, θα τηρηθούν κανονικά. Φεύγοντας η ομάδα θα είναι "πεντακάθαρη" και όποιος θέλει και επιθυμεί να διοικήσει, θα την πάρει χωρίς καμία εκκρεμότητα απέναντι σε κανέναν.
Αφήνω τον Θερμαϊκό με 60 παιδιά στην ακαδημία του και ένα ρόστερ ανδρικής ομάδας, αποτελούμενο απο Κορινιώτες ποδοσφαιριστές σε ποσοστό 90%.


Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, τον Γιάννη Βαρβούτη και τον Βαγγέλη Παπαϊωάννου. Είχαμε άριστη συνεργασία. Ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές που κράτησαν φέτος την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, με μια πρωταγωνιστική πορεία στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Ευχαριστώ θερμά τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί μέχρι σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμότερα όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα με τις χορηγίες τους.
Τέλος, ευχαριστώ την ΕΠΣ Πιερίας και τους διαιτητές της ένωσης μας, οι οποίοι φέρθηκαν με σεβασμό απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, σε εμάς και τους φιλάθλους μας.

Υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στην ομάδα. Θα βοηθάω με όποιο τρόπο μπορώ, εξωδιοικητικά πλέον. Άλλωστε ο Θερμαϊκός είναι η μεγάλη μας αγάπη εδώ στον Κορινό. Και ο Πιερικός σε ολόκληρη της Πιερία!"

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει γίνει ήδη απολύμανση στους χώρους του γηπέδου και θα γίνει ακόμη εκτενέστερη σε αποδυτήρια, κυλικεία, γραφεία κλπ, πρίν την επιστροφή των αθλητών στους χώρους και την επανέναρξη των πρωταθλημάτων..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου