Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Στους άγνωστους, καθημερινούς ανθρώπους της υπηρεσίας & του καθήκοντος


Δεν επιζητούν την αναγνώριση, απλώς κάνουν καλά τη δουλειά τους, σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. Ο ρόλος τους, όμως, είναι τόσο καταλυτικός στην καθημερινότητα αυτής της δύσκολης συγκυρίας, που εν μέσω κορωνοϊού βιώνουμε, που δεν μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς.


Παράλληλα, να τους αναγνωρίσουμε ανάμεσα σε πολλούς άλλους από τη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Κατερίνης, ως απαραίτητους κρίκους μιας αλυσίδας που δίνουν με αυταπάρνηση από την πρώτη γραμμή, τη δική τους μάχη είτε αυτή αφορά την καθαριότητα, τις διαρκείς απολυμάνσεις των δημοτικών και δημόσιων χώρων, είτε την στήριξη των ευπαθών ομάδων συνδημοτών μας κ.α. πολύτιμες υπηρεσίες.


«Το λιγότερο που οφείλουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, που σε καίριους τομείς της καθημερινότητας είναι δίπλα στους δημότες και προσφέρουν στις κρίσιμες αυτές ώρες ουσιαστικό έργο. Επιπλέον, εκφράζοντας είμαι βέβαιος και τα συναισθήματα όλων των κατοίκων του Δήμου μας, είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο μας και ευρύτερα σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, που δίνει τη μάχη αντιμετώπισης της νόσου» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου