Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Βράβευσε Καλτσίδη, Καρυπίδη, Λαζαρίδη, Γραμματικόπουλο και Φακάλη ο Ατρόμητος Κατερίνης! (φωτο)


Με την παρουσία και τη συμμετοχή πολλών φίλων του, πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Κατερίνης τον ετήσιο χορό του στο κέντρο διασκέδασης "ΑΡΙΑ" χθές βράδυ Σαββάτου 29/2.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν άκρως ικανοποιητική, με την διοίκηση του συλλόγου να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους παρευρισκομένους με τον χαιρετισμό του προέδρου του Ατρομήτου Κατερίνης, Παναγιώτη Σατσίδη.


Αξίζει να αναφερθεί πως τιμήθηκαν απο τον σύλλογο ο πρώην αντιδήμαρχος δήμου Κατερίνης Αλέκος Καλτσίδης, για την προσφορά του στο Πιερικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιονίκης αθλητής χάντμπολ Σάββας Καρυπίδης για την προσφορά στον Πιερικό αθλητισμό, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Μπάμπης Λαζαρίδης για την προσφορά του στον σύλλογο, το πρώην διοικητικό μέλος Βασίλης Γραμματικόπουλος ώς ιδρυτικό στέλεχος της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου και ο υποδιευθυντής του 12ου δημοτικού σχολείου Κωνσταντίνος Φακάλης, ώς άνθρωπος των γραμμάτων και υποστηρικτής του αθλητικού πνεύματος και του "Ευ αγωνίζεσθαι"!

Την εκδήλωση άνοιξε το χορευτικό του συλλόγου ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, χορεύοντας παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Τον ετήσιο χορό του Ατρόμητου Κατερίνης, τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Ν.Δ. ν. Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, ο εκπρόσωπος της βουλευτή Σύριζα ν. Πιερίας, Νίκος Ορνιθόπουλος, ο Στέφανος Μπιτόπουλος, ενώ τραπέζι είχαν και παραβρέθηκε με αντιπροσωπεία της, η γυναικεία ομάδα της Κατερίνης, "ΝΕΦΕΛΕΣ" καθώς και Θερμαϊκός Κορινού με στελέχη του Δ.Σ. να δίνουν το παρόν στην βραδιά της Κατερινιώτικης ομάδας!

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Μπάμπης Πεΐδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου