Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Αύξηση κρουσμάτων, στα 94 τα νέα - Στους 15 οι νεκροί από τον κορονοϊόΣτα 624 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας από την πανδημία ♦ 34 είναι διασωληνωμένοι ♦ 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ενενήντα τέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό σε 624 ανακοίνωσε σήμερα (Κυριακή) ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας. Ακόμα δύο συμπολίτες μας με Covid-19 εξέπνευσαν το τελευταίο 24ωρο.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν καταλήξει 15 συνάνθρωποί μας -12 άνδρες και 3 γυναίκες-, ενώ οι περισσότεροι (14) είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη.

Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα, ενώ το 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες. Επιπλέον, 124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη.
Μέχρι σήμερα 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου