Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Βγαίνει απο το νοσοκομείο η σύζυγος του 65χρονου Κατερινιώτη που παραμένει διασωληνωμένος στο Παπανικολάου


Διασωληνωμένος συνεχίζει να είναι ο 65χρονος άντρας απο την Κατερίνη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Πρόκειται για πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκε στην Κατερίνη και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως και η σύζυγό του, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο 65χρονος είχε νοσηλευθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο Κατερίνης και το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ έδειξε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο ασθενής νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Στις απαραίτητες εξετάσεις που ακολούθησαν βρέθηκε θετική και η σύζυγός του, η οποία όμως δεν παρουσίασε βαριά συμπτώματα και μετά την κατάλληλη αγωγή η υγεία της βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν πως μπορεί να βγεί απο το νοσοκομείο. Το πιθανότερο είναι να μπεί απο αύριο σε κατ΄οίκον περιορισμό, προστατεύοντας τόσο τον εαυτό της, όσο και τους υπόλοιπους.
Άγνωστο παραμένει ακόμη, άν έχουν προσβληθεί κι άλλα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον 65χρονο, κάτι που πιθανολογείται πως θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου