Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

25η Μαρτίου - Εθνικός Ν. Τραπεζούντας 2-1 Αναμέτρηση για ...γερά νεύρα! (φωτο)


Παιχνίδι με πολλές φάσεις και χαμένες ευκαιρίες στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου και την ομώνυμη τοπική ομάδα τελικά να παίρνει τη νίκη και τους 3 βαθμούς απο τον Εθνικό της Νέας Τραπεζούντας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν να καθαρίσουν απο νωρίς το παιχνίδι και αφού αρχικά κατάφεραν να προηγηθούν 2-0, στο 2ο μέρος δέχθηκαν αρχικά τη μείωση του σκορ σε 2-1 και στο τελευταίο δεκάλεπτο πιέστηκαν απο την ομάδα της Νέας Τραπεζούντας για την ισοφάριση η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ και η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη πρόσθεσε τρείς ακόμη πολύτιμους βαθμούς στην συγκομιδή της.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν προσφέρονταν για ...καρδιακούς, με το ενδιαφέρον να παραμένει ζωντανό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο 2΄η σέντρα του Παπαδόπουλου απο δεξιά με το δυνατό πλασέ του Καλαϊτζή να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 3 το καλό δυνατό σουτ του Εφραιμίδη θα περάσει λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκεβρέκη.
Στο 31΄το απευθείας φάουλ του Τσιαμπέρα απο πλάγια αριστερά θα περάσει ελάχιστα ψηλά άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Αδαμίδη και στο 32΄το φοβερό σουτ του Χασάπη στην κίνηση, θα αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας αλλά θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα απομακρυνθεί.


Στο 41΄ο Καλαϊτζής θα δεχθεί την κάθετη πάσα του Χασάπη και αφού αδειάσει με ωραίο τρόπο την αμυντικό του Εθνικού, θα αλλάξει παιχνίδι με την μπάλα να καταλήγει στον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος με ωραίο τρόπο θα πετύχει το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το σκορ του 1ου μέρους.

Στο 2ο ημίχρονο η Μαρτίου θα χάσει την πρώτη της ευκαιρία, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παυλίδη, ο Αδαμίδης θα αποκρούσει και οι αμυντικοί του θα βγάλουν σε κόρνερ μπλοκάροντας το σουτ του προωθημένου Κατσίμπουρα. Η κεφαλιά του Καλαϊτζή μετά την εκτέλεση κόρνερ του Παυλίδη, θα καταλήξει στα χέρια του Αδαμίδη.

Στο 51΄ο Κασάπης θα βγάλει απο δεξιά πολύ ωραία συρτή πάσα στον Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος υπο πίεση θα πλασάρει επάνω στην κίνηση, για να σώσει την εστία του με τα πόδια ο Αδαμίδης.

Στο 55΄απο νέο φάουλ του Παυλίδη απο πλάγια, ο αμαρκάριστος Σκαμπαρδώνης θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 69΄ο Τσιαμπέρας θα αιφνιδιάσει απο μακριά με δυνατό σουτ τον Αδαμίδη και κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 89΄ο Κόλτσης θα πάρει την κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Εφραιμίδη και θα μειώσει σε 2-1.
Απο εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν μήπως καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης αλλά οι γηπεδούχοι με σωστή διαχείριση θα καταφέρουν να συντηρήσουν το υπέρ τους 2-1 και να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.


Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Εθνικός θα χάσει πάντως την πολύ μεγάλη ευκαιρία να φέρει το μάτς στα ίσια, όταν το μονοκόμματο σουτ του Μάνη μέσα απο την περιοχή μετά απο καλή πάσα του Λυκίδη, θα βρεί στο οριζόντιο δοκάρι του Γκεβρέκη και θα αποκρούσουν σε κόρνερ οι γηπεδούχοι για να τελειώσει η φάση εκεί.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης Μάκη Διακουμάκου, ο Φωκαΐδης των γηπεδούχων και ο Εφραιμίδης Β. του Εθνικού Ν. Τραπεζούντας.

Διαιτητής ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς την κ. Φωτιάδου και τον Στύλο.

ΜΑΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Ξενόπουλος, Τασίδης, Σκαμπαρδώνης, Παυλίδης, Τσιντώτας, Τσιαμπέρας (84΄Γιουκάν), Παπαδόπουλος (90΄Μαλεζάς), Χασάπης (78΄Μουρατίδης), Καλαϊτζής (66΄Φωκαΐδης), Κατσίμπουρας.

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας (Πέτρος Παρμακτσίδης): Αδαμίδης Α., Εφραιμίδης Β., Τερζίδης, Ζανέτας, Λυκίδης, Παρμακτσίδης, Κόλτσης, Γιανάς, Μάνης, Εφραιμίδης Γ., Αργυρόπουλος (77΄Καραμπουλάκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου