Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

2ος ο Γιάννης Πέτκος του Αρχελάου Κατερίνης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης στο Κιλκίς


Αρχέλαος Πάλη

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2020 1η μέρα των αγώνων  στο Β' ΔΑΚ Κιλκίς ο Γιάννης Πέτκος του Αρχελάου Κατερίνης κατετάγει  τελικά 2ος αφού έχασε στον μεγάλο τελικό ύστερα από ένα δυνατό ματς.

Όλοι οι αθλητές του Αρχελάου Κατερίνης δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και ύστερα από δυνατά ματς προσπάθησαν να πάρουν θέση στο βάθρο των νικητών.
Ο Νίκος Καστανιώτης και Θοδωρής Τσιλιγγιρίδης προσπάθησαν να ανέβουν στο βάθρο διεκδικώντας την 3η θέση αλλά δεν τα κατάφεραν στους ημιτελικούς και κατετάγησαν τελικά 5η στην κατάταξη.


Όπως επίσης και ο Δημήτρης Μητσιόπουλος και Χάρης Αναστασιάδης οι οποίοι κατετάγησαν τελικά στην 5η θέση στην γενική κατάταξη.

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή του Αρχελάου Κατερίνης Γιάννη Πέτκο για την πολύ σημαντική διάκριση καθώς και στους υπόλοιπους αθλητές για την προσπάθεια τους.

Συγχαρητήρια στους προπονητές του Αρχελάου Κατερίνης Σάββα Τσεντίδη και Κώστα Ταμό για την δική τους προσπάθεια.
Ο πολύτιμος χρόνος που αφιερώνουν στους αθλητές του Αρχελάου πολλές φορές δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλους αλλά συνεχίζουν να αγωνίζονται με πιο πολύ πείσμα και προσπαθούν ακόμα πιο πολύ με τους αθλητές τους για να έρθουν οι διακρίσεις στον σύλλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου